Connect with us

Музика

Поли Генова представи видеото към песента „Героите“

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Певицата с видео, олицетворяващо новата й житейска роля

Съвсем скоро, след като Поли Генова направи премиерата на новата си песен „Героите“ и сподели щастливата  новина около личния си живот, певицата представи и видеото към песента.

Акцентът във видеото е съвременният танц в стил contemporarydance, изпълняван от Васил Дипчиков и Виктория Петрова. Хореографията е дело на Милен Данков. Танцът разказва за емоциите, отношенията и метафората за създаване на нов живот между двама души.

Бъдещата житейскароля, в която може да видим Поли в самото видео, е и  вдъхновението й зад„Гeроите“. Песента е наистина специална за нея, защото е посветена както на нейното ново семейство, така и на каузата в подкрепа на малките герои – недоносените бебета и другите герои – техните родители.

Advertisement

Наскоро Pampers обявиха старта на мащабно дарение на специализирани пелени за недоносени бебета, което ще обхване 45 неонатални отделения в цяла България. Това са единствените пелени в България, създадени специално за нуждите на най-крехките създания унас, родени през втория триместър на бременността и с екстремно ниско тегло – от 800 грама.

Текстът  на песента е на самата Поли, а музиката пишат съвместно с Красимир Тодоров.

Видеото е заснето малко преди Коледа в NuBoyanaFilmStudios. Режисьор е Любомир Печев, с когото работят за трети път.

Песента “Героите” ще бъде част от предстоящия албум на певицата.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement