Connect with us

Общество

Последният кулинарен курс в подкрепа на изграждането на ДИВА БОЛНИЦА, на организация Дивите Животни ще се състои този петък

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Последният от серията кулинарни курсове в подкрепа на кампанията за събиране на средства за изграждане на ДИВА БОЛНИЦА, на организация „Дивите Животни“ ще се състои тази седмица.

Организацията се издържа единствено от дарения и от 2013 г. оказва грижи за пострадали и осиротели диви животни, независимо от защитния им статус. Наскоро стартиралата кампания за набиране на средства има за цел да обезпечи изграждането на спасителен център за диви животни в близост до столицата. Повече информация за кампанията и работата на организацията можете да намерите тук: https://www.facebook.com/DiviteJivotni/videos/1212519105758900.

В подкрепа на кампанията за изграждането на ДИВА БОЛНИЦА, Иван Жеков, професионален готвач, добре познат с опита си във вегетарианската и веган кухня, и верен приятел на „Дивите Животни“, споделя своя опит в поредица от тематични, кулинарни курсове.

Този петък, 30 октомври, от 18:30 ч., предстои последният от серията уроци по готварство, в кулинарно училище Amuse Bouche, Бизнес Център Витоша, бул. “Черни връх” № 47, ет. 1 (входът е на гърба на сградата).

Advertisement

снимка: ПР

След изключително интересните предходни теми, включващи „Zero Waste мислене в кухнята“, „Веган вариации на традиционната българска кухня“ и „Кухнята на Йерусалим“, предстоят няколко кулинарни предизвикателства в последния тематичен курс – Ястия от Древен Рим. Едно от тях е направеният по автентична рецепта римски хляб, който ще можете да опитате благодарение на Свилен Класанов, добре познат с невероятния си, висококачествен квасен хляб от стари сортове пшеница.

Подробности за начина на записване, за последния кулинарен курс, в подкрепа на изграждането на ДИВА БОЛНИЦА, можете да намерите тук: https://tinyurl.com/y9yxr9j7