Connect with us

Култура

Последни детайли около „Монасите от Шаолин – Мистичната сила на Кунг Фу“

Avatar

Публикувано

на

 Спектакълът МОНАСИТЕ ОТ ШАОЛИН – МИСТИЧНАТА СИЛА НА КУНГ ФУ предизвика огромен интерес от страна на българската публика. Билетите за партер и първи балкон са изчерпани и поради тази причина организаторите от Loud Concerts пуснаха в продажба втори балкон.

Билетите са на цени от 30 и 35 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, Техномаркет, Технополис, OMV, Picadilly.

В зала 1 на НДК няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за придружител за спектакъла МОНАСИТЕ ОТ ШАОЛИН – МИСТИЧНАТА СИЛА НА КУНГ ФУ.

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала 1 на НДК.

Advertisement

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно – с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Интерактивното шоу, което ще позволи на публиката на надникне в тайния свят на китайските монаси и тяхната мистична сила, е с начало 20 часа!

Continue Reading
Advertisement