Connect with us

Музика

Последни новини за концерта на CANNIBAL CORPSE, URBAN GREY И WARSCUM тази събота

Avatar

Публикувано

на

cannibal corpse 2014 band photo 12

Както знаете, тази събота, 25 юли от 19.00 часа в столичния клуб Mixtape5* ще се състои концерта на великите CANNIBAL CORPSE, подкрепени от родните любимци URBAN GREY и сензацията WARSCUM. Шоуто е част от европейското турне в подкрепа на последния тринадесети албум на метъл иконите, озаглавен A Skeletal Domain. Освен композиции от него ще чуем и видим и най-доброто от бандата.

Входът на клуба ще бъде отворен в 19.00 часа, за да могат фенове, журналисти и гости да влязат спокойно преди шоуто.
Групите ще излязат при следната поредност:

20.00 часа Warscum

20.45 часа Urban Grey
21.45 часа CANNIBAL CORPSE

23:15 часа – вероятен край на шоуто.

Advertisement

 

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“567″]Cannibal Corpse POSTER   Supports 25 Юли 2015 BG copy[/media-credit]

Както и преди, екипът на BGTSC декларира, че вярва в общата ни цел – по време на концерта да няма инциденти, а само положителни емоции! За това и екипът на BGTSC призовава всички посетители на концерта да спазват неговите правила.

 

Билети:

Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входа. Изгубен или повреден билет не се възстановява.

Advertisement

Както повечето от вас знаят, местата в залата не се фиксирани, което налага и ВСЕКИ ПОСЕТИТЕЛ на събитието независимо от своята възраст да притежава редовен билет, акредитация или покана! Билета, поканата и акредитациите не дават достъп до сервизните площи и служебните помещения.

 

Животни:

Животни няма да се допускат в зоната на концерта.

Забранено е внасянето на:

Advertisement

– храни и напитки;

– видео камери, апарати със сменяем или многостепенен обектив;

– аудио записващи устройства;

– оръжие;

– всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.

Advertisement

– стъклени бутилки;

– преносимо лазерно оборудване;

Снимки и видео:

Забранено е снимането на артистите от неоторизирани за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод в това число и от оторизираните да заснемат артистите и шоуто лица!

Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене:

Advertisement

Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат  допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

ПУШЕНЕТО В КЛУБА Е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО! Това може да става само извън него!

ЛИЦАТА НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА , ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА!

Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете и не замърсявайте.

Антисоциално поведение:

Advertisement

Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта, без възможност за връщане на парите за билета.
Моля, сигнализирайте за такова поведение на охраната или персонала на клуба. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка!

Практически билети могат да бъдат закупени от всякъде след като отдавна се разпространяват онлайн и в мрежите на EVENTIM, Ticket Pro и TicketLogic в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, Easy Pay, Fast Pay(Фаст Пей) билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно можете да закупите билети за всички наши  събития в бензиностанциите на OMV в цялата страна.
Все още има билети, които са на цена от 40 лева. Ако останат и има налични в деня на събитието и на място в клуба те ще са на цена от 50 лева.

Предстои оповестяването на подробности!

*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб – упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Advertisement
Continue Reading
Advertisement