Connect with us

Събития

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ ЗА SOFIA METAL FEST 2016 Специални участия, специални ефекти и страхотни групи!

Avatar

Публикувано

на

SOFIA METAL FEST 2016 FINAL 1

Най-после голям фестивал на закрито и у нас! Сблъсъкът с гигантската сцена и организираният от BGTSC SOFIA METAL FEST 2016 ще се случи в столичната зала „Универсиада“ този петък, събота и неделя, 8-10 април. Всяка една от групите ще се представи със специално за случая и уникално за представянето си в България шоу! Билети, в това число и еднодневни, все още можете да си закупите от www.eventim.bg и техните партньори в цялата страна. Цените са в зависимост от това как и кога искате да посетите събитието и варират от 15 до 140 лв! Касата на място в залата ще бъде отворена от 16:00 до 20:00 часа всеки от дните без промяна в цените на билетите.

Територията на събитието е разделена на три основни зони, които ще работят с различен пропусквателен режим. Скарата, масите, пейките, чадърите и бара за напитки на откритата зона А, а и частично зона В ще работят от 14:00 до 00:00 часа през събота и неделя, а в петък от 15:30 до 00:00 часа. Вижте режима на работа на зона С, групите по дни, ред и часове на излизане:

[media-credit id=198 align=“alignleft“ width=“300″]smf2016-Running Order[/media-credit]

8 април/петък
17:30 – Врати зона С
18:10 – 18:45 Anekdot
19:00 – 19:45 Downslot
20:00 – 20:45 AN THEOS
21:10 – 22:00 Velian
22:30 – 00:00 Svetlio & The Legends

9 април/събота
16:30 – Врати зона С
17:10 – 17:45 Saints ‘N’ Sinners
18:00 – 18:45 WOLFHEART
19:00 – 20:15 Tiamat
20:45 – 22:00 Finntroll
22:30 – 00:00 Paradise Lost

10 април/неделя
16:30 – Врати зона С
17:10 – Dirty Shirt
18:00 – Evil Invaders (OFFICIAL)
19:00 – Battle Beast
20:30 – Powerwolf
22:30 – Kreator Official

Advertisement

Разгледайте и примерната схема на мястото за провеждане.
Притежателите на редовни билети и пропуски влизат през входа от западната страна на сградата на откритата зона А, където ще се извършва не само контрола на билетите, а и поставянето на фестивалните гривни. Този вход ще е с допуск всяка вечер докато работи сцената. Всички журналисти и гости ще използват входа от южната страна на сградата (от към бул. «Шипченски проход») в интервала от 16.30 до 18.30 часа.

Както и преди екипа на BGTSC декларира, че вярва в общата ни цел – по време на събитието да няма инциденти, а само положителни емоции! За това и екипът за сигурност на BGTSC призовава всички посетители фестивала да спазват неговите правила.

 

Билети, акредитации и покани:

Билетът е ценен. Пазете го и не го давайте на никой друг, освен на оторизирания персонал на входовете. Изгубен, неизползван или повреден билет не се възстановява.

Advertisement

Местата в залата не се фиксирани. Посетителите на събитието трябва да притежават  редовен билет, акредитация или покана! Изключение от това са единствено деца до 7 години(включително), които ще бъдат допускани без билет, но с придружител притежаващ редовен билет и 2 копия от акта за раждане на детето. Билета, поканата и акредитациите не дават достъп до VIP зоната, сервизните площи и служебните помещения. Няма да се допускат многократни влизания и излизания с един и същи билет, а излизането от мястото на провеждане на събитието в определения ден щ е окончателно.

 

Лица под 18 години:

Всички лица под 18 години влизат с придружител!

Както на всички събития  в България, малолетните и непълнолетни лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнени  от него  2 броя декларации! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ  редовен билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтегли от тук.

Advertisement

Няма да се допуска един придружител на 3 (три) и повече лица под 18 години!

ИЗТЕГЛИ ДВА БРОЯ ДЕКЛАРАЦИЯ   

Единият екземпляр се оставя на охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискана за повторна проверка. Във връзка с мерките за сигурност и безопасност препоръчваме да носите с вас и лични документи – копие на акт за раждане на детето, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако то вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. За да избегнете това можете да представите предварително нотариално заверена декларация. На концерта  няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18 годишна възраст без придружител!
Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.

 

Спешна медицинска помощ:

Advertisement

В случай на нужда, екип на спешна медицинска помощ ще бъде на ваше разположение. Ваша е отговорността да се грижите за себе си, децата или лицата, които придружавате, приятелите и хората около вас. Ако забележите нещо притеснително, моля, веднага потърсете съдействие от охраната и персонала на фестивала.

 

Животни:

Животни няма да се допускат в зоната на събитието.

 

Advertisement

Забранено е внасянето на:

– храни и напитки;

– видео камери, апарати със сменяем или многостепенен обектив;

– аудио записващи устройства;

– оръжие;

Advertisement

– всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.

– стъклени бутилки;

– преносимо лазерно оборудване;

 

Снимки и видео:

Advertisement

Забранено е снимането на артистите от неоторизирани за това лица. Забранява се използването на светкавица по какъвто и да е повод в това число и от оторизираните да заснемат артистите и шоуто лица! Фестивала може да бъде заснет. Общите площи ще бъдат заснети с цел сигурност. С влизането си на мястото на провеждане на концерта, посетителите дават съгласие за тяхното заснемане!

 

Алкохол , опиати, наркотични вещества и пушене:

Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат  допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

АБСОЛЮТНО Е ЗАБРАНЕНО ПУШЕНЕТО ИЗВЪН СПЕЦИАЛНО ИЗГРАДЕНАТА ЗА ЦЕЛТА ЗОНА А  пред залата! ЛИЦАТА НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА , ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА! Моля, сигнализирайте охраната или персонала на концерта!

Advertisement

Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете  и не замърсявайте.

 

Антисоциално поведение:

Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на фестивала, без възможност за връщане на парите за билета.
Моля, сигнализирайте за такова поведение на нашия екип. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка!
Голяма част от изпълнителите ще се движат и могат да бъдат срещнати в общите зони и щанда за мърч на събитието! Бъдете любезни, не ги „нападайте“ или заслепявайте със светкавици!

И още веднъж: Сблъсъкът с гигантската сцена и страхотните групи на SOFIA METAL FEST 2016 ще се случи в столичната зала „Универсиада“ този уикенд 8,9 и 10 април!

Advertisement
Continue Reading
Advertisement