Connect with us

Музика

Последни новини около концерта на Amon Amarth и Grand Magus на 3-ти декември

Avatar

Публикувано

на

Amon Amarth live Sofia poster w Grand Magus IEC

След броени дни викингите от Amon Amarth и Grand Magus ще пристигат на родна земя като част от турнето „Jomsviking“. Както вече уточнихме концертът ще се проведе в Зала 5 на Интер Експо Център, като подробно описание на комплекса и залата може да видите в приложената схема. Автобусите с които може да достигнете до залата са 1, 1К, 3, 5, 6 и 505, а на метри от входа е метростанция „Интер Експо Център – Цариградско шосе“.

Билетите в предварителна продажба на цена от 45 лв. ще могат да се закупят в мрежата на Eventim до 24:00ч. на 2-ри Декември, след което ще се продават само на входа на цена от 50 лв. Продажбата на входа ще започне в 16:00ч. Желаещите да закупят VIP билети, може да го направят на адрес: VIP Upgrade. VIP билетите не включват билет за концерта, а са добавивки към основния билет и могат да бъдат закупени само и единствено от сайта на Amon Amarth, като притежателите им си осигуряват среща и снимка с групата и ще бъдат подробно информирани за детайли относно това. Организаторите нямат отношение по продажбата на VIP билетите!

По повод запитвания относно мястото на провеждане на концерта, Firestorm Productions уверяват всички фенове, че капацитета на залата е достатъчно голям за да се чувстват всички посетители комфортно и безпроблемно да се насладят на концерта. Станете част от едно незабравимо шоу!

Припомняме, че закупените до момента билети за зала Христо Ботев ще важат без да е необходимо допълнително заверяване!

Графикът за концерта ще бъде:

Advertisement

Отваряне на врати: 19:00ч.

Grand Magus: 20:00ч.

Amon Amarth: 21:15ч.

opytvane

Информация за билети и достъп до събитието:

  • Билетите за концерта на Amon Amarth на редовни цени от 45 лв. са вече в предварителна продажба в мрежата на EVENTIM. Освен онлайн платформата, местата, от които могат да бъдат закупени билети, са магазините на Orange, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, „На Тъмно“, Metal Heaven.
  • В деня на концерта билети ще се продават на входа на залата, на цена от 50 лв.
  • Firestorm Productions препоръчват навременното закупуване на билети.
  • На концерта ще бъдат допускани лица под 18 годишна възраст само с придружител и подписана декларация. Декларацията за придружител може да изтеглите от тук.
  • Деца под 7 годишна възраст ще влизат безплатно и само с придружител.
  • Пушенето в залата ще бъде забранено и санкционирано.

За повече информация:

Continue Reading
Advertisement