Connect with us

EDM

Посрещат FEDDE LE GRAND с шампанско и кокосова вода

Avatar

Публикувано

на

fedde 3

Taзи събота, 15 август, в новия CACAO BEACH Club,пристига ключовият за бързоразвиващата се хаус сцена FEDDE LE GRAND.Специалният гост на предпоследния уикенд от най-големия фестивал за електронна музика на Балканите -SOLAR SUMMER, ще бъде посрещнат с шампанско и кокосова вода в 5-зведен хотел с частна градина. Преди холандецът да застане зад пулта, за атмосферата на плажа ще се погрижи резидентътна YALTA Club- RUNO, който вече може да слушате всяка сряда в ефира на радио NOVA с авторското му предаване ELEGANT TOUCH.

Определян за един от 30-те най-влиятелни диджеи в светаза последното десетилетие, FEDDE ще бъде ескортиран от летището в Бургас с последен модел LEXUS и щебъденастаненв апартамент със собствена градинана последния етажот 5-звезден хотел.По време на престоя си диджеят ще има 24-часов достъп до фитнес центъра на хотела, тъй като държи особено на доброто си физическо здраве и тренира усилено преди всяко свое участие. Здравословен кетъринг също ще бъде на разположение на артиста 24/7. Бекстейдж зоната пък ще бъде заредена със завидно количество шампанско, кокосова вода и свежи плодове.

SOLAR SUMMER LINE UP

Шоуто на Mr. Le Grand ще започне след полунощ и ще продължи до изгрев слънце. След участието на FEDDE LE GRAND предстои закриващият уикенд от SOLAR SUMMER в компанията на HOT SINCE 82 (21 август) и VICTOR CALDERONECalderone (22 август). Билети на цена от 40 лв. все още могат да бъдат закупени от мрежата на EVENTIM.

Continue Reading
Advertisement