Connect with us

Събития

Потопете се в ритъма на суинга с първия от поредицата концерти DIAMONDS AND PEARLS

Avatar

Публикувано

на

За всички почитатали на чаровното суинг трио Sentimental Swingers и тяхната музика, е първият от поредицата концерти DIAMONDS AND PEARLS, който ви очаква в 18.30 часа, в Studio 5, на 31 март (четвъртък), 2016 г.

Kонцертите DIAMONDS AND PEARLS ще бъдат7 и ще гостуват на клубната сцена в София през 2016.

В желанието си да бъдат по-близо от всякога до своята публика, да бъдат същите, но и различни, да изкушават с чистата емоция на суинга и да заразяват със силата на виртуозния джаз,  Деси, Рони и Вeра от Sentimental Swingers създават поредицата от концерти DIAMONDS AND PEARLS. Началото на тези близки, споделени моменти,  е на 31 март с красива, ранна среща, в Studio 5.

Концертите на DIAMONDS AND PEARLS на Sentimental Swingers&Михаил Йосифов секстет ще продължат да зареждат своите почитатели с истински емоции, да бъдат вълнуващи и елегантни, запазвайки духа и стила, който трите дами създават вече 5 години, през които са на сцената.

Ако искате да посещавате концертите DIAMONDS AND PEARLS като специален гост, да получавате информация за тях преди всички останали, и да бъдете част от тесен, но специален социален клуб – клубът на Sentimental Swingers, станете един от 100-те притежателина клубната карта DIAMONDS AND PEARLS.

Advertisement

Клубната карта DIAMONDS AND PEARLS можете да поръчате предварително или на първия DIAMONDS AND PEARLS концерт на 31 март в Studio 5 * music club.

Continue Reading
Advertisement