Connect with us

Кино

Похитителят ще ви грабне с „Черният телефон“

Avatar

Публикувано

на

Готови ли сте да си изкарате акъла?

В живота на всеки от нас има момент, когато е забавно да чуеш страшна история. Затова заповядайте насам, за да ви разкажем за Черният телефон. След успеха на страховития хит Sinister, номинираният за „Оскар“ Итън Хоук и режисьорът Скот Дерикъсн отново обединяват творчески усилия и на 24 юни, само в киносалоните, ни предизвикват да преживеем смразяващата екранизация на едноименния разказ на Джо Хил, която ни запознава с безмилостния сериен убиец Похитителя.

Специално видео ни отвежда зад кулисите на филма, където самият Итън Хоук ни разкрива част от причините, поради които преминава към „Тъмната страна“ с ролята си на Похитителя. Душата на героя му, чийто жертви са невинни деца,  е толкова увредена, че той е способен на ужасяващи постъпки, каквито дори не бихме могли да си представим. Актьорът споделя, че когато подобни роли са изиграни добре, резултатът е наистина зловещ и хората вярват, че си изчадие на Сатаната.

С Черният телефон Итън Хоук и Скот Дерикъсн ни отвеждат на дълбоко, мрачно и странно място и си представят как хората треперят уплашени в киносалона, изненадани от обратите и преживявайки вълнуващата историята на всеки един от героите. Смесвайки свръхестествено с елементи на класически трилър със сериен убиец, Черният телефон обещава незабравимо изживяване за всеки, който му стиска да пристъпи прага на киносалона. Защото, по думите на Хоук, смисълът на филма е да ни изкара акъла.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement