Connect with us

Музика

По-близо до звездите с Bansko Beat Music Experience

Avatar

Публикувано

на

Пролетта така съживи атмосферата наоколо, че всеки бърза да се хване за зелено. Точно това ни предлагат и „Бохемия Ентертейнмънт”, с добавка първокласно музикално преживяване. Събитието се нарича „Bansko Beat” и ще се проведе на 10-11 юли в подножието на Пирин, със специалното съдействие на община Банско.

Организаторите вече оповестиха хедлайнърите на фестивала – James Arthur, Little Dragon, Mo ‘Kalamity, Sam Feldt, Mo’ Horizonsса само част от гостите на събитието, а към междугалактическата звездна компания се включват и българските артисти – Dj DESY & Mr. Vagabond и очарователната Миленита.

Сега е моментът да включим и Банско във ваканционния си маршрут. В подножието на лифта, точно на ръба на планината, курортът ще посрещне посетителите си, напълно преобразен в лятна премяна. Част от красотата на мястото ще бъде именно компанията от големи музиканти, обединени от идеята с музиката си да надскочат върховете.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“477″]dj dessy[/media-credit]

Деси Андонова е един от най-дейните артисти на музикалната сцена у нас. Популярна е като глас от Phuture Shock и Sentimental Swingers. В последно време младата дама подготвя самостоятелен албум и участва в безброй проекти. Заедно с Mr. Vagabond ще представят авторски парчета, между които дебютният сингъл на DESY – Easy, и римейкове на популярни соул и джаз компилации. Проектът им е под названието SOUL WEAPONS и представлява Live DJ vinyl sет с живо изпълнение на вокали, перкусии и електронни модули. На този етап SOUL WEAPONS са свирили пред публика в София, Варна, Кьолн, Берлин и Скопие, очакваме ги в Банско!

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“650″]319e8c76b55086ad53ef3302cc53f5a1[/media-credit]

Миленита е артист в най-пълнокръвния смисъл на думата! Всичко у нея трепти в ритъма на свежа и запомняща се мелодия, всеки неин жест е с грацията на танцьор, всяка нейна мимика предизвиква широка, искрена усмивка. Позната е не само от музикалната сцена по света и у нас. Миленита участва в не един филмов проект, като през 2004г. пише три от песните за дебютния филм „Мила от Марс“ на режисьора Зорница София. През 2003 г. хитът й „Моногамни” е в устата на всеки нашенец, а през 2005 г. излиза дебютният албум на певицата „Do it Again“.През 2010г. излиза албумът й „Gato“ , като сингълът от него „Черни котараци“ влиза в Топ 100 на България за 2010г.Стилът на Миленита трудно може да се рамкира жанрово. В музиката й винаги звучи суинг, фънк, ню джаз, ска, поп, алтърнатив рок… Напълно в унисон с пъстрата палитра от цветове на Пирин.

Advertisement

Екипът на „Бохемия Ентертейнмънт” организира и специален конкурс за непопулярна БГ група, съвместно с BG Radio. Наградата е възможност за участие на големите концерти на фестивала! Повече подробности четете ТУК.

Следете и фейсбук страницата нa Bansko Beat , ако искате да спечелите лична среща с някой от артистите в програмата на фестивала.

По всичко личи, че Банско обещава много свежо и музикално лято – несравними партита, чуждестранни артисти, български професионалисти и най-важното – щедрост и балканска гостоприемност. „Bansko Beat” е голямото доказателство!

10-11 юли, град Банско, билетив мрежата на Eventim.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement