Connect with us

Телевизия

„По света с Гризи и лемингите“ отново по Boomerang

Avatar

Публикувано

на

Grizzy the Lemmings 2 scaled

снимка: ПР

Горският на канадски резерват е напуснал хижата си. Това е една доста луксозна къща – идеална за животни, които търсят комфорт. Всеки жител на гората я иска за себе си, но само мечокът Гризи успява да я получи. Всички животни се примиряват с това… с изключение на една група натрапници. Сините леминги изглеждат безобидни, но заедно могат да направят много бели. Те са хитри, решителни и във всеки епизод дразнят мечкока, за да го прогонят от къщата. Забавленията им се превръщат в незабравими приключения.

През август, Boomerang ще излъчи епизоди от всички сезони на поредицата. В един от тях на мечока му свършват лакомствата. Шкафовете в кухнята му се оказват съвсем празни. Докато обмисля как да получи нови вкусни закуски, забелязва, че лемингите имат ново голямо устройство отвън. То ще се окаже автомат за лакомства – идеалното решение за Гризи. Проблемът е, че нито той, нито лемингите имат пари, които да сложат в машината. Те, обаче, си спомнят, че в гората има заровено съкровище – тези монети биха им позволили да стигнат до храната, скрита в автомата. Героите ще започнат да търсят, но дали ще ги открият?.

Предаването ще започне на 13 август от 14.00 ч. по Boomerang. Като епизодите ще продължат да се излъчват всеки уикенд по същото време.

Continue Reading
Advertisement