Connect with us

Общество

Празникът на любовта продължава с CRAZY DAYS в eMAG

Avatar

Публикувано

на

На платформата за онлайн шопинг ни очакват хиляди селектирани оферти в популярни категории

До тази неделя (20 февруари) включително на eMAG се провежда зимното издание на CRAZY DAYS – кампанията, за която от платформата са подготвили над 20 хиляди оферти от широка гама продукти: дом и декор, електроника, черна и бяла техника, домашен фитнес, детски и бебешки стоки, игри и играчки, здраве и красота, спорт, хоби, мода и много други. Специален фокус е домашният уют и удобство – защото докато навън е все още студено, можем да внесем топлота в нашата лична крепост или любовно гнездо, и то с предложения на атрактивни цени.

Ако любовта на мъжа наистина минава през храната, то не само този месец ще сте истински неустоима с комплекта Tefal Ingenio Essential, включваш два тигана, касерола и аксесоари. С тях ще може да проверите и дали и жените също не се размекват от домашно приготвено ястие – CRAZY DAYS цена 89,99 лв.

Със сигурност прането няма да е досадна задача, а и ще спестим време, което да отделим на себе си и на любимите ни хора, с помощници като пералнята Bosch WAN28160BY, 8 кг, 1400 об./мин., клас С, Eco Silence Drive (CRAZY DAYS цена 699,99 лв.) и сушилнята Bosch WTH85203BY, термопомпа, 8 кг, клас A++, кондензационна, 15 програми, Auto Dry (CRAZY DAYS цена 999,99 лв.). А роботът-прахосмукачка Roborock S7 (цена за кампанията 1 099,99 лв.) с моп, модерна навигация и сензори с ултразвук ще ни накара да се чудим как изобщо сме се справяли преди него с поддръжката на помещенията у дома.

След като вече знаем тайните за бързо и качествено справяне с домашните задачи, ще ни остава повече време да общуваме, а със стилния и функционален смартфон Samsung Galaxy A52s, 128GB, 6GB RAM, 5G това ще е още по-приятно – CRAZY DAYS цена 599,99 лв. Вече погрижили се за къщата, можем да обърнем внимание и на себе си с офертите от категориите Лична грижа и красота, както и Мода. 

Advertisement

Зимното издание на CRAZY DAYS идва с добре познатите предимства на пазаруването от eMAG – бързина, богато разнообразие, удобни филтри и различни опции за плащане и за доставка до вкъщи или над 3000 точки в страната: куриерски офиси, клоновете на Български пощи или един от трите шоурума на eMAG. Може да пазаруваме и в движение – с мобилното приложение на онлайн ритейлъра. Включете се навреме, тъй като хитовите оферти важат до изчерпване на количествата.

Continue Reading
Advertisement