Connect with us

Lifestyle

Преди старта на Black Friday eMAG разкриват още 12 избрани продукта 

Avatar

Публикувано

на

Над 2 милиона броя продукти очакват клиентите в юбилейното издание на кампанията

Ден преди eMAG Black Friday, който започва рано сутринта на 18 ноември и ще продължи до 01:59:59 ч. на 19.11.2022 г. или до изчерпване на количествата, подготвени за кампанията, платформата за електронна търговия разкрива още 12 от продуктите, включени шопинг събитието. Според проучване на Kantar* онлайн продължава да е основен канал за пазаруване на българите на Black Friday, като тази година 72,7% от респондентите, живеещи в градски райони, са споделили намерение да купят нещо в рамките на кампанията, а един от четирима (26,7%) от запитаните, заявили интерес да пазаруват в нея, възнамеряват да отделят над 500 лв. бюджет за това.

Тази година платформата за електронна търговия отбелязва десетото юбилейно издание на eMAG Black Friday и за кампанията са осигурени оферти за над 2 милиона броя продукти на склад от най-разнообразни категории, предлагани от eMAG и от различни търговци на платформата на определени от тях цени. Сред предложенията са смартфони и джаджи, телевизори и HI-Fi аудио и фото, малки и големи домакински уреди, лаптопи и ИТ продукти, продукти за лична грижа и парфюми, автомобилни гуми и артикули за автомобили, продукти за дома и градината, направи си сам/инструменти, играчки и продукти за деца, мода, спорт и други.

eMAG споделя предварително избрани Black Friday оферти, за да улесни своите клиенти в подготовката за кампанията. Сред тях са:**

  1. Монитор Philips 23.8″, IPS, Full HD, 76 Hz, 5 ms, HMDI, VGA, DVI, 243V7QDAB, черен

250 броя на Black Friday оферта

  1. Ортопедичен матрак Kring Comfort, Ergoflex, 160x200x20 см, пружини bonnel, средна твърдост

150 броя на Black Friday оферта

  1. Комплект 4 части Tefal Ingenio Emotion, тенджера 16X18X20 см, подвижна дръжка

350 броя на Black Friday оферта

  1. Комплект 4 стола Kring Kai, модел patchwork, многоцветен

200 броя на Black Friday оферта

  1. Спален комплект Kring (чаршаф + плик за завивка + 2 калъфки за възглавница) за легло с размери 160×200 см, 132TC, 100% памук, сив/розов

650 броя на Black Friday оферта

  1. Велоергометър Kondition BMG-4300, магнитен

340 броя на Black Friday оферта

  1. Nike, Мрежести спортни обувки Tanjun, бял/черен, 42.5 EU

110 броя на Black Friday оферта

  1. Пелени Pampers Premium Care XXL BOX 3, 6-10 кг, 204 броя

3800 броя на Black Friday оферта

  1. Акумулаторна бормашина Bosch EasyDrill 1200, 12 V, 1.5 Ah, 1500 об/мин, 30 Nm, 1 акумулатор, зарядно устройство, двойна глава за отвертка, професионален куфар

500 броя на Black Friday оферта

  1. Хладилник с фризер Beko RCSA406K40WRN, 386 л, клас E, voice recorder, H 203 см, бял

240 броя на Black Friday оферта

  1. Хибриден уред забръснене на брада Philips OneBlade QP2520/30

255 броя на Black Friday оферта

  1. Лаптоп ASUS X515JA

75 броя на Black Friday оферта

Необичайни оферти

Advertisement

Както обикновено, по време на eMAG Black Friday ще има голямо разнообразие от необичайни оферти, които се предлагат специално за кампанията от търговци на Marketplace платформата. Сред тях са:

  • Напълно и частично организирани посещения на спортни събития като мачове от Английската висша лига (Barclays Premier League), Серия А в Италия, Ла Лига в Испания и Формула 1
  • Избор от над 13 автомобила, всички налични на склад. Най-голямата отстъпка по време на eMAG Black Friday за единичен автомобил е 11 000 лв.
  • Екзотични туристически пакети до Френските Алпи, остров Мавриций и Занзибар
  • Над 100 оферти за разкрасителни процедури
  • Монети, кюлчета от благородни метали и бижута
  • Различни курсове за личностно развитие
  • Наем на автомобили, кемпери, лодки
  • Предложения за различни работилници, уроци по фотография, рисуване, готварство и приготвяне на коктейли
  • Ваучери с атрактивни отстъпки за различни услуги, включително вечери за дегустации и приключения, повдигащи адреналина
  • Ваучери за гориво
  • Първокласни алкохолни и гурме продукти – включително уиски Macallan 700 мл в специална дървена кутия и Chateau d`Esclans Whispering Angel Rose 6

Напомняме, че броят на предлаганите продукти е предварително определен специално за кампанията и може да не покрие цялото търсене от страна на купувачите. За удобно потребителско изживяване и бързо поръчване на Black Friday, 18 ноември, eMAG препоръчва на клиентите:

  • Да инсталират мобилното приложение на eMAG и да активират известията, за да разберат кога започва Black Friday 2022;
  • Да запазят своята карта в акаунта си, за да платят сигурно и бързо;
  • Да запазят любимото си място за доставка, за да могат лесно и удобно да вземат поръчките си;
  • Да си подготвят списък с любими продукти.

Новите клиенти на платформата могат лесно да регистрират акаунт и да се възползват от предложенията за Black Friday, като следват интерактивното ръководство, достъпно за всички в приложението на eMAG или на emag.bg.

Гъвкави решения за доставка и плащане

Потребителите ще могат да изберат доставка до едно от над 3000 места за получаване в цялата страна (куриерски офиси, клоновете на Български пощи, автоматизираните денонощни станции easybox), да вземат поръчките си от един от трите шоурума на компанията у нас или те да бъдат доставени с куриер до избран адрес. Първите поръчки на продукти, предлагани от eMAG, които са направени до 9 ч. сутринта и с доставка до автоматичните денонощни станции easybox, ще бъдат доставени още същия ден – на 18.11. Целта е всички Black Friday поръчки на продукти, предлагани от eMAG, да бъдат доставени най-късно до 3 декември.

За да могат да закупят желаните продукти без напрежение за личния бюджет, клиентите на платформата ще имат на разположение и гъвкави опции за плащане: те могат да изберат да плащат с кредитна карта или да се възползват от безлихвени вноски с онлайн одобрение за продукти, предлагани от eMAG, както и от търговците на платформата. Възможно е и използването на специалната кобрандирана карта, с която потребителите могат да пазаруват онлайн с разсрочено плащане и 0% лихва. Когато използват картата, клиентите трупат и бонус точки.

*Проучването е поръчано от eMAG и проведено по телефона между 20 и 31 октомври 2022 г. сред национално представителна градска извадка от 1008 респонденти на възраст между 18 и 55 години. 

Advertisement

**При отваряне на линковете към Black Friday продуктите, изброени в този материал, ще се виждат актуалните им цени за периода преди кампанията. Black Friday цените ще са видни и актуални, започвайки на 18.11.2022 г. след началото на кампанията до нейния край или до изчерпване на наличните количества.

Continue Reading
Advertisement