Connect with us

Литература

Предстои „Голямото пътешествие на мистър Ганди“

Avatar

Публикувано

на

1 04

Издателство Обсидиан представя „Голямото пътешествие на мистър Ганди“ от Алън Тичмарш. Книгата ще излезе на 27 юли (четвъртък). Историята на кратко:

Тимоти Ганди, графичен дизайнер и нереализиран художник, цял живот е пазил в тайна голямата си мечта – да тръгне по стъпките на младите английски аристократи от ХVІІІ в., които предприемали дълго пътешествие из Европа, за да се запознаят с културата и забележителностите й. Тимоти би се задоволил и с по-кратка обиколка, но властната му съпруга Изабел не обича да пътува.

След неочакваното (и печално) сбогуване с Изабел, както и с работата си, Тимоти има свободата да сбъдне своята мечта. Маршрутът е начертан: Париж, Монако, Пиза, Флоренция, Рим, Неапол и Венеция, където да се наслаждава на красиви гледки, ярко слънце, хубава храна и шедьоври на живописта и архитектурата. Но той не е очаквал, че по време на това пътешествие ще прозре истини, за които си е затварял очите, ще намери вдъхновение да рисува и ще срещне нови приятели. А още по-малко, че ще се влюби.

Continue Reading
Advertisement