Connect with us

Общество

Предстои „Следваща цел: Марс“

Avatar

Публикувано

на

Open Sofia – най-голямата общност на чужденци у нас, също се присъединяват към събитието

„Следваща цел: Марс“  – публична лекция на основателя на инициативата Mars One Бас Лансдорп ще предоставят 10 билета на младежи с различни възможности. Това ще се случи чрез осъщественото партньорство на фондация ELEVATE и организацията Jamba, която осигурява предварителна подготовка и последващ подбор с цел професионална реализация на хората с различни възможности в България.

„Радваме се, че ще можем да помогнем да бъде изравнена границата на достъп на младежите и да им дадем възможността да чуят един от най-смелите предприемачи в света, давайки им пример, че няма невъзможни неща – точно както това да бъдат изпратени хора до Марс.“, коментира Момчил Кръстев – основател на фондация ELEVATE, която има за цел да води у нас световни предприемачи и лидери, които внасят промяна чрез своята дейност, за да вдъхновят младите в България и да им предадат своя опит и знания.

Към събитието, посветено на темата за Марс и създаването на човешка колония там, се присъединяват и Open Sofia – фондация, която спомага връзките между чужденците и expats, които живеят у нас чрез социални, културни и доброволчески дейности и инициативи с цел да спомогнат за мултикултурализма и социалните промени към добро. Това партньорство допринася събитието „Следваща цел: Марс“ да бъде наистина интернационално.

Билетите за събитието са на промоционална цена до днес, в мрежата на Eventim.

Advertisement

Повече информация за „Следваща цел: Марс“

https://www.facebook.com/events/118140145572005/,

както и на Интернет адрес: http://www.nextgoalmars.com/

Партньори на събитието: Институт за космически изследвания и технологии, БАН; Българско Астронавтическо Дружество; Център за творческо обучение/Space Camp Turkey; Jamba; Open Sofia; Dutch Chamber of Commerce in Bulgaria; BASSCOM; Business Park Sofia; British Council Bulgaria и др.

Медийни партньори: NOVA Broadcasting Group; БГ Наука; БНР; БТА

Advertisement
Continue Reading
Advertisement