Connect with us

Tехнологии

През май Мтел предлага на клиентите си интернет и телевизия с включен Diema Xtra пакет

Avatar

Публикувано

на

До края на май спортните фенове могат да се възползват от предложението на Мтел за пакети с  телевизия и интернет, които включват спортните канали на Diema Xtra. Промоцията важи  за домашен интернет и телевизия от пакетите „Стандартен“ и „Разширен“. С тези оферти клиентите могат да гледат до 155 ТВ канала и да сърфират с до 100 mbps у дома. Цените на пакетите започват от 24,90 лева на месец.

Потребителите, които се абонират за някои от пакетите до 31 май включително, ще имат възможност да спечелят 40-инчов LED телевизор Samsung или лаптоп Toshiba с 11.6-инчов екран заедно с  едногодишен абонамент за Gong Play. Наградите ще се разпределят чрез игра, a участието в нея става посредством регистрация на http://www.mtel.bg/igra

Допълнителният пакет Diema Xtra включва три спортни канала с  HD качество – Diema Sport, Diema Sport 2 и Trace Sport Stars. Каналите предлагат най-оспорваните дербита от Висшата лига, срещите от турнира за Купата на Футболната Асоциация и Купата на Лигата на Англия, най-доброто от „А” група на българското първенство, квалификациите за Световната Купа на ФИФА 2018 и други.

С придобиването на blizoo през 2015 година Мтел става най-голямата компания в България по брой клиенти на фиксиран интернет и втората по големина по брой клиенти на ТВ услуги. Това, заедно с водещата позиция на Мтел на мобилния пазар, утвърждава компанията като лидер в сектора на телекомуникациите в България.

Continue Reading
Advertisement