Connect with us

Култура

През септември „Събота вечер с Митко Павлов“ по БНТ 1

Avatar

Публикувано

на

На 12 септември, в 21:00 ч. по БНТ 1 започва ново и различно шоу. То няма да бъде поредното забавно предаване в национален ефир! Създаден в изконните традиции на българското токшоу,  форматът ще поддържа коремната ви преса във форма – чрез смях!

Екипът се е постарал да забавлява всички пред малкия екран, като показва най-абсурдните и най-странните новини, чрез впечатляващи видеа и комични колажи.

Ще има и гости, и то много. Не очаквайте интервютата да повтарят шаблонните диалози, завършващи с въпроси относно бъдещите творчески планове. Ще видите познатите лица, но в напълно нова светлина. Те ще се изправят пред предизвикателства, игри, експерименти и провокации – поднесени с много хумор и по нов, нетрадиционен начин. Ще се запознаете и с много нови личности, чиито истории ще накарат устата ви да стои отворена поне 60 минути. А след това неминуемо ще говорите за тях с приятелите си!

Разбира се, че има и водещ. Е, той не е просто тв водещ, защото това е Митко Павлов, а втори като него няма!

Много музика, танци и забавление в  „Събота вечер с Митко Павлов” – новото, различно и модерно предаване, което ще разбие на пух и прах статуквото на познатото вече токшоу в българския ефир. Гледайте всяка събота, от 21:00 часа по БНТ 1.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement