Connect with us

Телевизия

Премиерният японски сериал „Ангели в бяло“ – от 11 април по Bulgaria ON AIR

Avatar

Публикувано

на

Ангели в бяло

снимка: ПР

Вълнуващата медицинска драма може да гледате всяка събота и неделя от 20:30 часа

Работата на медицинските служители винаги е будила възхищение в очите на обикновения човек. Водене на ожесточени борби за живота на всеки пациент, безброй часове извънреден труд, пълна отдаденост към професията и трепетно очакване на победната фраза „всичко е наред“. Не така стоят нещата за героите в японския сериал „Ангели в бяло, който тръгва премиерно в ефира на Bulgaria ON AIR от 11 април.

Той ще се излъчва всяка събота и неделя от 20:30 часа. Драматичният му сюжет, характерен за японското кино, представя историите на четири студентки по медицина – Руми, Тоно, Чика и Саеки. Четирите се срещат за пръв път в специализираното училище и попадат в една група по време на практическите занимания. В продължение на три години студентките си помагат взаимно, като не са малко и случаите, в които съвсем умишлено се саботират помежду си. А когато в тези сложни и объркани отношения се настани и любовта, интригите, лъжите и борбата за надмощие стават още по-ожесточени.

Това, което ги различава от останалите им състуденти по медицина, обаче, са истинските причини, които стоят зад встъпването им в академията –  родителски свръхамбиции, отмъщение и лекарска грешка, довела до смърт.

Advertisement

За Руми работата като медицинска сестра не представлява никакъв интерес, но свръхамбициите и големите очаквания на нейната майка я принуждават да постъпи в учебното заведение, за да спечели одобрението на настойника си.

Зад мотивацията на Тоно да влезе в медицинската академия стои желанието за отмъщение. С юридическо възпитание зад гърба си, Тоно решава да следва медицина само за да отмъсти на лекар, който допуска грешка и причинява смъртта на сестра й. Не по-малко интересни са и историите на несръчната Чика и на домакинята Саеки.

Какъв път ще изберат бъдещите медицински сестри и ще постигне ли всяка от тях заветната си цел – не пропускайте разгръщането на тази вълнуваща драматична история в премиерния японски сериал „Ангели в бяло“ по Bulgaria ON AIR – от 11 април, всяка съботна и неделна вечер, точно в 20:30 часа.

Continue Reading
Advertisement