Connect with us

Lifestyle

Препоръката от приятел заема мястото на рекламата

Avatar

Публикувано

на

1

Във време на инфлуенсъри и хиляди маркетингови съобщения, отправени към потребителите ежедневно, доверието към директната реклама намалява

При безбройната информация, която е отправена към потребителите ежедневно, е трудно да се ориентират кое е истина и кое е само реклама, особено когато нямат свободно време да се запознаят с детайлите. Изправени пред толкова възможности, те все по-често се доверяват на препоръката на приятел, за да вземат решение за покупка или услуга. Съветът и опитът на познат се оказват по-ценни от новини и популярно съдържание в медиите, според проучване.

Социалните медии също оказват влияние на нагласите на потребителите. Докато преди те бяха щастливи да търсят информация сами, сега започват да предпочитат да я получат през любимия им канал. От наблюдатели стават създатели, което довежда до очакването им да виждат подобно новинарско съдържание, споделено от приятелите им извън традиционните канали и доверени медии под формата на препоръки в онлайн пространството.

Компаниите се адаптират към новата тенденция и все повече инвестират в изживяването на клиентите и изграждане на доверие в услугата. Хората започват да разчитат повече на препоръки, включително от инфлуенсъри, сторита и споделен опит без цензура през социалните медии и сред познати, отколкото на статични реклами и шаблонни послания отправени към всички.

Новият подход несъмнено настъпва във всички сектори, включително и при финансовите институции. Естеството на дейността им зависи до голяма степен от доверие и прозрачни отношения и компаниите вече търсят начини да предоставят услуги, които да ги различат от конкуренцията и да оставят дългосрочно впечатление у клиента.

Advertisement

Затова точно сега, платформата за кредитиране от ново поколение Cashio пуска новата си програма „Доведи приятел“. Чрез нея всеки, кандидатствал и усвоил кредит, получава личен код, който може да споделя с близките си хора. Всеки път, когато познат или приятел го използва при своето кандидатстване за кредит в Cashio, и двамата печелят паричен бонус при неговото одобрение. Така клиенти, които са доволни от услугите на компанията, могат да я препоръчат на свои приятели и да „поканят точния човек“, след което и двамата да спечелят – не само коректно отношение, но и реални средства.

За да постави начало на новата програма, Cashio провежда кампания между 19.07.2021 г. и 10.08.2021 г., при която освен бонусите за двамата ще подари на 10 двойки приятели и SMART фитнес гривни.

Можете да се запознаете с Общите условия на програмата и текущата кампания на официалната страница на Cashio.

Continue Reading
Advertisement