Connect with us

Музика

Прея разкри своя огромен талант на първия си самостоятелен лайв

Avatar

Публикувано

на

Preyah Live Band 2 Terminal 1

Талантливата Прея остави без думи зрителите на първия ѝ самостоятелен концерт, според които силата на словото не е достатъчна, за да опише преживяването от изпълненията на певицата.

Прея излезе на сцената с музикантите Росен Ватев, Константин Ангелов, Божидар Василев-TromBobby и Евден Димитров, а публиката реагира бурно още с първото изпълнение. Харизматичната певица даде всичко от себе си и разкри огромния си потенциал. Сценичното поведение на Прея можеше да се сравни с такова на световна звезда със сериозен опит в изявите на живо. Беше очевидно, че младата изпълнителка е изключително отдадена на сцената, добре подготвена и развълнувана, а в същото време никой не усети притеснението и неувереността на дебютанта. Коментарите след концерта бяха – “…рядък талант, не мога да повярвам…”, “…Прея има страхотно бъдеще…”, “…това е само началото, представям си какъв ще е следващия концерт…”.

Музикалният талант на младата изпълнителка не се ограничава само с изпълненията ѝ на живо – още с първата си песен “Малките неща”, Прея показа, че на българската музикална сцена се случва нещо ново, различно и красиво. Тя е автор на текстовете на повечето си сингли, а необикновеният ѝ глас придава емоция и смисъл на всяка песен, която изпълнява. Певицата споделя, че за да изпее нещо, тя трябва да го  почувства и съпреживее. Доказва го и в последния си проект. Заедно с продуцентите си от Монте Мюзик и издателство Ентусиаст работи върху песента и видеото “Всички наши места”. Прея прочита книгата, която я провокира да направи красивия текст към музиката на Боян Христов. Борислав Бояджиев и Румен Бояджиев-син аранжират въздействащата балада, а младият режисьор Бойко Щонов, запален от книгата и музиката на Прея, създава красивото видео на “Всички наши места”.

Отзвукът след премиерата на песента е невероятен. Коментар под видеото в интернет гласи: “Всяка нота, всеки кадър, всяка съставка е приготвена прецизно и с много чувство и презентирана по специален начин. Това не е евтин полуфабрикат от бързата кухня. Има парчета, които си заслужават повторенията и това е едно от тях!”.

“Всички наши места” впечатли и един от най-добрите български диджеи – DiMO BG, който ѝ направи ремикс, а режисьорът Бойко Щонов вече работи върху ремикс версията на видеото.

Advertisement

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“979″]Preyah Live Band - Terminal 1[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement