Connect with us

Телевизия

Приключенецът Ед Стафърд се завръща за новия втори сезон на хитовата поредица „Ед Стафърд – захвърлен в пустошта“ на Discovery Channel

Avatar

Публикувано

на

Приключенецът и експерт по оцеляването Ед Стафърд се завръща по Discovery Channel, за да достигне предела на способностите си и да се изправи срещу майката природа за пореден път в новия сезон на „Ед Стафърд – захвърлен в пустошта“ с начало 19-и юни, от 21:00 ч., по Discovery Channel. Ед ще предприеме 6 предизвикателства, след като е изоставен сам сред едни от местата с най-негостоприемни и крайни условия в света. Стафърд ще разполага само с телефон за спешни повиквания, медицински комплект и камера, за да заснеме приключенията си. Сниман на отдалечени локации, като сухата и камениста пустиня „Гоби“ в Монголия, тропическите джунгли на Гватемала и пасбищата в Намибия, всеки епизод показва неповторимото и изключително опасно изпитание, по време на което Ед не само се опитва да оцелее, но и да увеличи издръжливостта си в едни от най-тежките условия в света.

След като става първият човек, преминал пеш цялата дължина на река Амазонка – от извора до делтата ѝ – за 860 дни, и след като оцелява сам в продължение на 60 дни на самотен остров, Ед отново подлага живота си на опасност, за да докаже, че може да измисли план за оцеляване в каквато и да е среда.

[media-credit id=2 align=“alignleft“ width=“650″]International Networks[/media-credit]

Хелън Хоукан, вицепрезидент „Production & Development“, Discovery Networks International, коментира: „Този сезон представя това, което Ед прави най-добре – да достига до предела на силите и уменията си по оцеляване по своя неповторим начин. Въпреки че прекосява Амазонка и прекарва сам 60 дни на самотен остров, Ед успява да докаже, че може да оцелее и дори да живее добре на още по-негостоприемни терени, от когато и да е било“.

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“650″]International Networks[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement