Connect with us

Кино

Приключиха снимките на „Бързи и яростни 7“

Avatar

Публикувано

на

FF7 production wrap 2Екипът на седмата част от мащабната продукция обяви официално финала на снимките. Те разпространиха съобщение до медиите, в което благодарят на феновете за тяхната подкрепа и любов:

„Направихме го. Днес заснехме последната сцена от „Бързи и яростни 7“.
Искаме да изразим нашата благодарност за подкрепата. Истински почувствахме любовта и силата на нашите фенове по време на това приключение и благодарение на тях стигнахме до тук.
Имаше времена, в които не бяхме сигурни дали ще успеем да продължим или дали изобщо трябва. Но ви послушахме, вие ни вдъхновихте да продължим напред и да направим най-добрият филм от поредицата „Бързи и яростни“.

Нашето „Бързо“ семейство е заедно от близо петнадесет години и нарастна много през това време. От самото начало Вин е бил нашият лидер, който знае кое е най-правилното за продукцията в дъното на душата си. Когато миналата година се наложи да преустановим снимките, Вин беше човекът, който отново ни събра и ни накара да се задвижим напред, когато най-много имахме нужда от това. Той ни доведе до днешния ден.Някои от нас са от самото начало. Вин, Мишел, Джордана и продуцентът Нийл бяха част от първата малка продукция, която беше заснета по улиците на Ел Ей. Върнахме се в града и за снимките на „Бързи и яростни 7“ и това се превърна в едно изключително емоционално завръщане за тези, които са израстнали заедно от първите снимки до днес. Нашето семейство е голямо и силно и никога няма да бъде цяло отново без Пол.Всички ние – които сме част от продукцията от самото начало, както и тези, за които седмата част е първа – искахме да създадем нещо специално за него и за вас. Вярваме, че го направихме.Благодарим ви, че сте с нас. Вие сте най-голямата част от нашето семейство и нямаше да стигнем до тук без вас. Финалното отброяване до 3 април започна.“

Continue Reading
Advertisement