Connect with us

Музика

Проектът Cypress Hill и X Zibit a.k.a.The Serial Killers с нова дата и място

Avatar

Публикувано

на

Serial Killers

Serial KillersКонцертът в София на новия проект TheSerialKillers, обединяващ легендите B Real & Julio G от Cypress Hill заедно с XZibit и Demrick, щe бъде преместен с един ден от обявената дата. Събитието ще се проведе на 11 септември. Мястото на шоуто също претърпява промяна. Новата локация на хип хоп партито на есента е столичния клуб Mixtape5.

B Real, X Zibit и Demrick ще стъпят на родна територия още на 8 септември. Промяната в датата се дължи на факта, че B-Real от легендарните CypressHill предприема мини българско турне като част от HighSummer 2014 – на 9-и септември в Клуб OXYGEN в Слънчев Бряг и на 10-и в Клуб XTRAVAGANZA, преди взривоопасното шоу на 11 септември в София. Диджей турът му включва специално селектирани сетове с най-силните хип хоп и фънк хитове от последните 20 години.

Проектът TheSerialKillers събира на една сцена някои от най- емблематичните рапъри, а именно – BReal, XZibit и Demricka.k.a.TheSerialKillers. В септемврийската вечер хип-хоп великаните ще изпълнят едни от най-големите хитове на Cypress Hill и XZibit. Част от най-силните и добре познати на феновете родни изпълнители ще подгреят щатските легенди. Сред българските артисти публиката ще види BOBO, JAHMMIYOUTH, CHIBOOK, ATILA и др.

Вратите за концерта на TheSerialKillers отварят в 21:00 часа. Единичната цена на билет за концерта на TheSERIALKILLERS е 30 лв. На място цената ще е 35лв.

След щатските легенди пултът ще заемат добре познатите на българската публика диджеи от CampSessions. От своя страна, култовото гуру  BReal  от  CypressHill ще продължи в софийския клуб Sugar с тематичния си диджей сет “Dr. Greenthumb”. Входът за афтър партито е 15 лева.

Закупените до момента билети за 10-ти септември остават валидни за новата дата и място, а желаещите да го върнат могат да се обърнат към билетопродавача, от който са го закупили.

Advertisement

Билети за събитието могат да бъдат намерени в мрежата на Ticketlogic, TicketPortal и TicketPro , както и на касите в партньорските мрежи. Предварителното закупуване на билет е препоръчително предвид по-малкия капацитет на клуба.

Like All Status
Like All Comments
Reload (F5)
@iChaNDkusuma
D O N A T E
Check Version
Continue Reading
Advertisement