Connect with us

Музика

Пролетен благотворителен концерт

Avatar

Публикувано

на

enter

Учениците от Дома за деца, лишени от родителска грижа, „Петко Р. Славейков“ подготвят благотворителен концерт по случай Първа пролет. Събитието ще се проведе на 22 март от 11 часа в столичния квартал Студентски град, бл. 11. Инициативата се реализира с подкрепата на „Фондация дечица“, Студио за уеб и графичен дизайн „ВИ ЕС БЪЛГАРИЯ“ ЕООД и „4 Фитнес Груп“ ЕООД, които ще осигурят храни и напитки за децата.

enter

„За децата, лишени от родителска грижа, е от ключово значение да получат повече възможности за изява, което да им даде така важното самочувствие. Този тип младежи често са не по-малко талантливи от останалите си връстници, но просто са се озовали по независещи от тях причини в една трудна ситуация. Затова е особено важно всички ние да им дадем своята подкрепа и аз се радвам, че екипът на „ВИ ЕС БЪЛГАРИЯ“ получи възможност да участва в това събитие“ – споделя Васил Бояджиев основател и управляващ мениджър на компанията.

В концерта ще участват деца на възраст от 6 до 12 години, които заедно със своите възпитатели, са репетирали близо месец. На празника са поканени да присъстват възпитаници, възпитатели и приятели на дома. По време на концерта по-големите деца ще изпълнят песни и танци за по-малките, след което те също ще покажат своите изпълнения по случай Първа пролет.

Continue Reading
Advertisement