Connect with us

Lifestyle

Пролетта идва с най-новите колекции дизайнерски слънчеви очила

Avatar

Публикувано

на

Spektre Sunglasses

очила Spectre, снимка: ПР

В най-снежната седмица, но на прага на женския месец все повече мислим за идването на пролетта, която очакваме с нетърпение. Когато всичко се пробужда и слънцето се прокрадва все по-често, настъпва и време за разходки на открито. Това ни напомня, че слънчевите очила са важен аксесоар в нашето ежедневие. Сезонът, който бележи новото начало в природата носи и актуалните модни тенденции, които силно вълнуват нежния пол. Ето защо и представянето на най-новите колекции на дизайнерските марки очила – Spectre, Woodys Barcelona & Sheets Eyewear не закъснява.

Selena Gomez Kris Jenner Spektre Sunnies

Selena Gomez &Kris Jenner за Spektre Sunnies, снимка: ПР

На 10-ти март привържениците на нестандартните и красиви аксесоари могат да видят и пробват селекцията от off beat брандове очила единствено в бутиковата оптика Co Optics, намираща се в търговски комплекс “Сан Стефано Плаза”, като при покупка в рамките на деня ще получат и специална отстъпка!

Spectre & Woodys Barcelona станаха абсолютен хит сред модерното общество в цял свят. Не случайно звезди като Justin Bieber, Selena Gomez, Melanie Griffith, Sienna Miller, Dakota Johnson, Jessica Hart и др. избраха именно моделите на Spectre за своето ежедневие. А Woodys Barcelona са част от любимите аксесоари както на звезди като Demi Lovato, Taylor Swift, Kate Hudson, така и на някои от най-известните испански актьори, певци, топ модели и блогъри.

Advertisement

С новата си колекция Heroes, Woodys Barcelona влиза в нова фаза. Този сезон марката залага на още по-модерна и агресивна линия, която допринасят за уникалния стил на дизайнерските очила. Благодарение на техните форми, дизайн и комбинация от материали, новите модели създават една уникална колекция за уникални хора, определящи новите тенденции и странящи от масовите продукти.

Колекцията Heroes дават самоувереност и е вдъхновена не само от филмовите супер герои, но и от героите на деня, които водят нормален начин на живот, но в ежедневните си дейности се превръщат в истински герои.

Любителите на авангардния и неповторим стил, могат да намерят модели на най-актуалните дизайнерски марки очила Spektre Sunglasses, Woodys Barcelona и Sheets Eyewear, които никой друг в България не предлага, само в магазините на Co Optics на ул. Сан Стефано 22 – ет.1 в Сан Стефано Плаза (срещу БНТ),  ул. Росица 21 и на www.cooptics.bg.

Continue Reading
Advertisement