Connect with us

Lifestyle

Псевдо модна агенция зарибява момичета в интернет от името на „Ивет Фешън“

Avatar

Публикувано

на

Rozmari Party Ivet Fashion2019

снимка: ПР

Заради COVID-19 агенцията има двама модели блокирани в чужбина

Във връзка със зачестили измами в социалните мрежи на хора представящи се за част от престижна модна агенция, Ивет Григорова, собственик на „Ивет Фешън“ се обръща към родните медии. В последните дни от фалшив профил във Фейсбук се зарибяват момичета, които да снимат фотосесии по бельо с краткотрайни договори.

„Възмутена съм от случилото се. Очевидно е вярна максимата „Риба се лови в мътни води“. Не познавам лицето Анастасия Хампарцумян, която в социалните медии (вероятно с фалшиво име) се представя за част от агенцията ми „Ивет Фешън“. Никога не съм имала дъщерни компании или пък фирми, упълномощени да сключват договори от наше име. Гордея се, че след 25 години упорита работа името „Ивет Фешън“ е абсолютна гаранция за безупречен професионализъм и  коректност, но по никакъв начин не толерирам употребата на това име в опити за измама и некоректни практики. Искам ясно и категорично да заявя – няма да позволя името на модната агенция да бъде компрометирано и използвано за користни цели. Призовавам всички наши настоящи и бъдещи партньори, клиенти и модели, да се доверяват единствено на директния контакт с членовете на екипа ми, и да сключват договори с потенциални наши контрагенти само чрез нас. Всеки друг опит следва да се приема като опит за измама и да се преследва и наказва съгласно законите в страната ни“, коментира Ивет Григорова собственик на агенцията.

В края на 2019 „Ивет Фешън“ отбеляза 25 години и презентира книга-албум на годишното си модно парти. Луксозното издание бe отпeчатано в  лимитиран тираж и представляваще своеобразната история на модната агенция от създаването й до днес.

От името на „Ивет Фешън“ Ивет Григорова пожелава на всички българи да бъдат здрави, предпазливи, внимателни и да останат вкъщи докато не приключи извънредното положение, причинено от разпространението на COVID-19. Тя споделя, че агенцията има двама модели, които са блокирани в чужбина заради пандемията. Това са Розмари Тишер, която е в Чили и Любомир Петков, който се намира в Индия. За момента Розмари има обратен билет за връщане в България с дата 29 април.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement