Connect with us

Музика

Пускат допълнителни билети за концерта на Scorpions

Avatar

Публикувано

на

poster Scorpions

Интересът към концерта на SCORPIONS в България е огромен! Арена Армеец ще бъде изпълнена до краен предел с фенове от няколко поколения, които ще се насладят на любимите си хитове “Still Loving You”, “Rock You Like a Hurricane”, “Holiday” и “Wind of Change”.

След като бяха изчерпани всички седящи места, СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС получи разрешение от мениджмънта на Scorpions да бъдат спуснати подвижните трибуни в Арена Армеец с цел да се осигурят допълнителни места с най-добра видимост. Билетите за тях са вече в продажба.

Култовата немска банда продължава своето супер успешно турне, с което отбелязва своя половин вековен юбилей. След успешни изяви в САЩ и Мексико, Scorpions са вече в Европа, където ги очакват милиони почитатели. Рудолф Шенкер и компания ще обиколят континента до края на лятото, на есен ще превземат Южна Америка и Азия, за да финишират турнето в края на годината с няколко концерта в родината си.

Scorpions са продали над 100 милиона албума и са изнесли над 5000 концерти в повече от 80 страни. Великолепната петорка планираше да сложи край на кариерата си през 2012 година с поредица концерти, но това така и не се случи. По време на обявеното като прощално турне китаристът и основател на групата Рудолф Шенкер беше удивен от огромното количество нови фенове на Scorpions на възраст между 19 и 28 години, които са неизменно в публиката. Това мотивира бандата да продължи с изявите си и дори да запише нов албум Return to Forever, песни от който звучат и на турнето по повод 50-годишнината на Scorpions.

Билетите за концерта на SCORPIONS на цени от 50 до 120 лв могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement