Connect with us

Lifestyle

Пълно преобразяване очаква всяка дама с прегрешения в стила в новата поредица „Модна присъда“

Avatar

Публикувано

на

TLC s Premiera na Modna Prisuda ot 16 Dekemvri Photos 2

Модните експерти Луиз Роу и Престън Конрад разкриват най-ужасните модни престъпления, които дамите извършват спрямо външния си вид. Новата поредица „Модна присъда“ на TLC започва на 16-и декември, от 21:30 ч., за да представи жена, обвинена от роднина или приятел за явните си модни прегрешения. Модните „престъпления“ на всяка дама са най-различни – предаването ще запознае зрителите със студентка, обвинена, че носи неприлично изрязани шорти, и със старомодна майка, отнасяща се с небрежност към външния си вид. Жури от непознати, скрити зад двупосочно огледало, ще споделя своите първи впечатления за „прегрешилата“. Тя ще бъде осъдена на пълна промяна с помощта на модните експерти.

Всеки епизод дава незабравим и откровен урок, след който участничките научават как да се обличат според фигурата си. Преобразяването им завършва с нова прическа, грим и физически процедури. Накрая дамите се изправят пред друго жури, което ще сподели първите си впечатления от новата външност на участничките.

Модният експерт Луиз Роу на „Модна присъда“ е известна с неповторимия си стил и усет към модата. След като завършва с пълно отличие университета „Дърам“ в Обединеното кралство със специалност „Английска литература“, Роу започва работа като журналист. Тя работи като редактор и автор в някои от най-реномираните модни издания, сред които „Vogue“ Великобритания, „ELLE” Великобритания, „Дейли Мейл“ и други.

Style By Jury / 10/8/14

Style By Jury / 10/8/14

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“3600″]TLC[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement