Connect with us

Lifestyle

Първата грижа от Neutrogena, която предотвратява стареенето

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Действителността показва, че когато станеш на 30, всичко се променя, включително кожата ти. Нарастващите отговорности и ежедневният стрес карат кожата да изглежда уморена и бледа по-често, особено, когато си навлязла в 30-те години. Кожата започва да губи естествения си блясък и регенерацията на кожата се забавя. Да, навършването на 30 години е повратен момент, но в Neutrogena предпочитаме да го наричаме Свеж Старт. Защото знаем, че кожата ти минава през преходен период, искаш тя да изглежда по-добре и си решена да вземеш мерки против стареенето на кожата още в ранен етап. Ето така се роди НОВИЯТ Neutrogena Bright Boost.

В Neutrogena помагаме на всяка жена да разкрие собствената си красота и да види възможностите на своята увереност чрез здрава кожа на всяка възраст. Затова разчитаме на 4 милениал експерти, за да разработим тази специална гама, четири жени в 30-те си години, които могат да се поставят на мястото на всяка жена по света, помагайки да се превърне тази серия в реалност.

Защо серията Neutrogena Bright Boost е специална? Нека поговорим за ползите:

  • Серията Bright Boost активира естествените процеси за регенериране на кожата, за да помогне срещу стареенето на кожата, за здрав и свеж вид
  • Подпомага естествената регенерация на кожните клетки
  • Предотвратява сухотата на кожата, неравномерния тен и фините линии
  • Подходяща за всеки тип и цвят кожа

Тези ползи са резултат от дългогодишни изследвания и опити, на базата на които нашите учени разработиха силен комплекс, който действа върху подновяването на клетките на кожата, предотвратяващо повяхването на кожата, дехидратацията и неравния тен:

  • Неоглюкозамин (Neoglucosamine®) – превъзходна аминозахар, която подпомага възстановяването и озаряването на кожата. Точно както хиалуроновата киселина повишава хидратацията, Neoglucosamine® придава блясък на кожата. За разлика от другите избелващи средства за кожа, неоглюкозамин (Neoglucosamine®) е градивен елемент на хиалуроновата киселина, който помага за регенерацията на кожата за по-свеж и сияен тен.
  • СAHA и PHA за нежна ексфолация и премахване на мъртвите кожни клетки

НАЙ-ДОБРАТА РУТИНА ЗА ПО-ОЗАРЕНА КОЖА

Вижте сами как неоглюкозамин (Neoglucosamine®) може да разкрие Вашата по-озарена кожа. Тази многокомпонентна серия използва силата на неоглюкозамин (Neoglucosamine®), за да поддържа кожата хидратирана, докато се отървава от мъртвите клетки.

Advertisement

Вижте как можете да включите Bright Boost в своята рутина:

Bright Boost Гел крем

Активира естествените възобновителни процеси на кожата за предотвратяване стареенето, за здрава и сияйна кожа. Осигурете свеж старт за кожата си с този крем-гел с неоглюкозамин, престижна съставка, с научно доказан ефект върху стареенето на кожата. Хидратира, засилва естествения повърхностен обмен на кожни клетки и намалява производството на меланин за подобряване на тонуса на кожата; с AHA и PHA за насърчаване на
нежното ексфолиране и премахване на мъртвите клетки.

Bright Boost Eксфолиращ крем

Със съдържание на AHA и естествени частици, този ексфолиант помага за отстраняване на несъвършенствата на кожата за видимо по-ярък и гладък вид.

Advertisement

Bright Boost Сияещ серум

Подсилете сиянието на кожата си с този серум, формулиран с най-високата концентрация на престижната съставка неоглюкозамин. Той помага за предотвратяване на стареенето на кожата, като стимулира повърхностния обмен на клетките на кожата, за да разкрие по-свежа кожа с по-равномерен тен.

Bright Boost SPF 30 Хидратиращ гел-флуид 

Със съдържание на антиоксиданти, UVA/UVB SPF 30, предпазва кожата сега и в хода на времето от влиянието на околната среда. Обогатен с престижната съставка неоглюкозамин, която научно доказано подпомага регенерацията на кожата, за справяне с признаците на стареене на кожата и разкриване на по-сияйна и здрава кожа.

Продължавай да блестиш!

Advertisement
Continue Reading
Advertisement