Connect with us

Музика

Първият коледен албум на Поли Генова е вече на пазара

Avatar

Публикувано

на

2 jpg

снимка: ПР

Вълшебният коледен албум „По-добрата Коледа“ е наличен във всички стрийминг платформи и в търговската мрежа 

Публиката може да се наслади на първия коледен албум на поп-звездата Поли Генова във всички стрийминг платформи. Албумът е изпълнен с коледна магия и се състои от общо 10 на брой коледни песни, сред които авторски парчета, вечни класики и дуети с едни от най-обичаните български звезди. Дуетните ѝ половинки в албума са Орлин Горанов, Любо Киров, Орлин Павлов и Прея. Музиката гарантирано зарежда феновете с празнично настроение и успява да накара слушателите да погледнат на света с по-позитивен поглед и да открият смисъла на истински по-добрата Коледа.

Албумът се разпространява от Warner Music Group чрез Орфей Мюзик и може да бъде слушан ТУК.

Пилотният сингъл от албума бе представен в средата на ноември. Той носи името „Happy Face“ и подарява на слушателите коледни емоции и широки усмивки още с първото слушане. Във видеото към песента виждаме певицата в нова за нея комедийна роля на забавна и непохватна домакиня. Видеото е режисирано от Вито Бонев и може да бъде гледано ТУК.

Advertisement

В духа на светлия празник Поли застава зад благородна кауза. Два лева от всеки продаден албум ще отидат в подкрепа на сдружение „Операция плюшено мече“, което се грижи за сбъдването на мечтите на деца в неравностойно положение.

  Премиерата на албума се състоя на приказен концерт в Nu Boyana Film Studios. Той бе проведен под патронажа на Посолството на Финландия в България, а сто процента от приходите от продадените билети бяха дарени на сдружение „Операция плюшено мече“. Вълшебните декори пренесоха публиката в сърцето на Лапландия, а Поли сподели сцената с невероятните си дуетни половинки и заедно донесоха радост и усмивки на публиката. За всички, които не успяха да се насладят на магията на живо, концертът ще бъде излъчен по bTV в предстоящите празнични дни.

„За мен създаването на този албум и представянето му пред публиката по алтернативен и празничен начин е сбъдната мечта. С екипът ми вярваме, че ще имаме възможността да надграждаме този вълшебен и истински ценен за нас проект всяка следваща година. Шансът да подкрепим сбъдването на детски мечти, реализирайки нашата, е истинска коледна магия“ сподели Поли.

На 11 декември феновете ще имат възможност да се насладят на живо на песните от албума в голям столичен мол. Звездата, заедно със своя бенд, ще огласи сцената с празнични мелодии и ще гарантира доброто настроение на публиката.

Advertisement