Connect with us

Lifestyle

Първият магазин с кауза отвори врати в Сердика Център

Avatar

Публикувано

на

снимка: KNAPP

Поп-ъп магазинът на Оле Мале и Майко Мила ще предлага тематични за сезона продукти, произведени от майки на деца с увреждания – в подкрепа на каузите на фондацията. Нов гост има и в магазин PAZAR – българска мода от марката KNAPP 

През ноември в Сердика Център на етаж 1 отвори врати първият поп-ъп магазин с кауза на Оле Мале и Майко Мила. В продължение на два месеца – до края на декември, в него ще се предлагат тематични за сезона продукти, произведени от майки на деца с увреждания.

В новото социално пространство посетителите на търговския център могат да открият както коледни играчки, така и други сувенири и подаръци, тениски с щампи от български автори, качествена българска козметика и селекция книги, сред които са изданията на Майко Мила „Да оцелееш като родител” 1 и 2, „Стигнахме ли вече?” и книгата на Красимира Хаджииванова „Животът от нещата“. Сумата от продажбата на всяка от стоките на магазина с кауза отива в подкрепа на фондация Оле Мале и майките на деца с увреждания.

На PAZAR и през ноември

Advertisement

Първият по рода си в България собствен концептуален магазин на Сердика Център – PAZAR, продължава да подкрепя българските марки и през ноември. От 4 до 18 ноември на PAZAR гостува един от най-популярните брандове за градска мода – KNAPP. Те правят своето ексклузивно юбилейно представяне в рамките на 2 седмици. На фокус в селекцията за магазина са детайлите, разпознаваемият характер, който създателите на марката- Антония Йорданова и Кристина Бъчварова – са изградили, и предизвикателствата, които сами си поставят и преминават успешно сезон след сезон.

Проект PAZAR има за цел да подкрепи родните бизнеси и да даде възможност на българските творци да популяризират дейността и произведенията си, като им предостави пространство, в което да изложат своите продукти. Магазинът е на ниво 0 /до бюро Информация/ в Сердика Център.

Новото модерно в Сердика Център

През ноември Сердика Център посреща „новото модерно“ и новите колекции есен-зима 2020, като от търговския център напомнят, че осигуряването на спокойствие и безопасност на посетителите остава основен приоритет. В духа на „новото модерно“ магазините в Сердика Център предлагат специални оферти, намаления и отстъпки за мода, козметика, обувки, аксесоари, бижута, спортни сетове, техника, стоки за дома и много други през целия месец ноември. Супер ноември със супер намаления всеки ден.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement