Connect with us

Lifestyle

Радио КуКу пак излъчва за българите по света

Avatar

Публикувано

на

Насоченото към българите по света Радио КуКу пак поднови излъчванията си онлайн. От началото на юни екипът на медията може да се похвали с няколко хиляди слушатели.

„Стремим се да сме в постоянен контакт със своята аудитория и бихме желали да стигнем до повече българи както у нас, така и по света“, уточняват от Радио КуКу. Младият екип от водещи на програмата се грижи за доброто настроение на слушателите с много и различна музика, както и с любопитни рубрики. Освен да забавлява аудиторията, българската онлайн електронна медия предоставя информация за живота извън България. Талантливите водещи не спират да подаряват усмивки на своите слушатели и да изпълняват техните музикални желания. И едновременно с това представят полезна и любопитна информация за различни събития.

Медията може да бъде слушана през апликациите за Iphone, Android, както и през Shoutcast, Tune-in и Facebook.

Радио КуКу започва излъчване през 2004 г. с помощта на Борис Касиков, познат на аудиторията от комедийното шоу „Динамит“ и телевизионното предаване „Господари на ефира“. Медията е гаранция за добро настроение и полезна информация, твърдят от екипа.

Радио КуКу скъсява дистанцията между българите от различните краища на света.След известна почивка медията се завръща – по-енергична, по-свежа, по-КуКу отвсякога. Програмата на радиото забавлява своите слушатели с огромна доза „нашенски“ хумор и изобилие както от съвременни парчета, така и най-добрите златни вечни хитове. Аудиторията на медията е съставена от предимно млади и активни хора на възраст 25-50 години.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement