Connect with us

Музика

Радио CITY и CITY TV подаряват пътуване и билети за концерт на Justin Bieber в Дъблин

Avatar

Публикувано

на

Радио CITY и CITY TV имат голяма изненада за своите фенове! Тази есен медиите, които излъчват само хитове до скъсване, дават възможност на слушателите си да спечелят уникално музикално преживяване. Радио CITY и CITY TV изпращат двама щастливци в Дъблин, където ще видят своя любим изпълнител – Justin Bieber, на концерт от световното му турне – “Purpose World Tour”.

През следващите седмици, слушателите на радио CITY и зрителите на CITY TV могат да участват в игра, която подарява пътуване и билети за концерта на Justin Bieber в Дъблин, на 2 ноември. Всеки може да участва, като единственото условие е да се регистрира на  HYPERLINK „http://www.city.bg“ www.city.bg, в момента, в който чуе по радио CITY или види по CITY TV песен на Justin Bieber.

На 26 октомври ще разберем името на печелившия, който заедно със свой приятел, ще лети до ирландската столица – Дъблин. Двамата ще споделят огромната емоция да бъдат свидетели на грандиозното шоу на най-обичания от всички тийнейджъри изпълнител.

Хитовете на Justin Bieber, които щастливите фенове на радио CITY и CITY TV ще видят и чуят на живо, са добре познати от ефира на любимите музикални медии. Само част от песните са What Do You Mean?, Sorry и Love Yourself – оглавявали класацията US Billboard Hot 100, както и актуалните и супер успешни колаборации с Major Lazer и DJ Snake – Cold Water и Let Мe Love Уou. „Purpose World Tour“ е третото световно турне на канадския изпълнител и носи името на последния му албум Purpose (2015).

Традиционно радио CITY и CITY TV радват своите фенове, като им дава възможност да присъстват на едни от най-големите музикални събития в Европа – концерти на изпълнители от ранга на Ne-Yo, Shakira, Lady Gaga, The Black Eyed Peas, Take That, Britney Spears, Katy Perry и др.

Advertisement

Радио CITY и CITY TV – Хитове до скъсване!

Continue Reading
Advertisement