Connect with us

Култура

Радио Fresh! ‒ любимото радио на модерните хора, празнува шумно своя рожден ден

Avatar

Публикувано

на

Happy

Радио Fresh! празнува с уникално шоу и кани слушатели на живо в студиото си цял месец

Радио Fresh! любимото радио на модерните хора, празнува шумно своя рожден ден. Екипът на най-популярната музикална медия традиционно отбелязва празника не със single party, а с едномесечен купон и не с получаване, а с подаряване на подаръци.

Тази година към многото ефирни изненади, ексклузивна музикална селекция, съблазнителни награди и нонстоп парти настроение Радио Fresh! организира и уникална кампания. „НАШИЯТ РОЖДЕНИК“ ще доведе на живо феновете в студиото на любимото радио и ще ги направи част от празничната програма. Всеки има шанс да бъде водещ на fresh шоу, да усети магията на радиото, да поеме развълнуван дъх преди ефир и да извика емблематичния слоган:

„Радио Fresh! – станция номер 1 за хитовете днес“.

Празничната кампания „НАШИЯТ РОЖДЕНИК“ стартира на 9 май и ще продължи до 3 юни. През това време всеки fresh фен, който желае да бъде част от партито, трябва да е неизменно с любимото си радио и да внимава за загадъчен сигнал. Когато чуе специалния звук, може да отбележи точния час на неговото излъчване и да го изпрати на e-mail: igra@radiofresh.bg.

Advertisement

Всяка седмица един от музикалните детективи с най-голям късмет получава шанса да бъде център на вниманието във fresh купона, да стане главен герой на ефира, да бъде „НАШИЯТ РОЖДЕНИК“ и да гостува на любимото си радио в шоу по избор!

Празничното меню включва:

„Шоуто на Блондинките“, което поднасят Цвети и Елена между 07:00 и 10:00 часа

„Шоуто на Тео“ ‒ овкусено от Тео Койчинов между 10:00 и 14:00 часа

„Абсолютно Fresh!” – прието на един дъх от Диа между 14:00 часа и 18:00 часа

Advertisement

и вечерния коктейл на Рая „Power Request po Fresh” ‒ между 18:00 и 20:00 часа.

НО ТОВА НЕ Е ВСИЧКО!

По случай рождения си ден, Радио Fresh! раздава подаръци. Участниците в кампанията „НАШИЯТ РОЖДЕНИК“ имат шанса да спечелят страхотен 5G смартфон или уникален таблет за работа и забавление.

Повече подробности за „НАШИЯТ РОЖДЕНИК“ и специалната програма по случай рождения ден на Радио Fresh! вижте на: Радио Fresh! • Хитовете днес (radiofresh.bg) и в социалните мрежи на медията FB/Instagram @radiofresh. 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement