Connect with us

Кино

Разгадаваме мистерията на „Енканто” с новия трейлър на Дисни

Avatar

Публикувано

на

ECANT 005C G BUL

Дори в най-дълбокия мрак има светлина.“

На 26 ноември Енканто ще ни запознае с магическото семейство Мадригал и с единствения член на фамилията, лишен от специални дарби – Мирабел, които ще ни разкрият, че да си обикновен е най-необикновеното нещо. Новият трейлър на филма ни потапя още по-дълбоко в уникалната атмосфера на вълшебната история, разкривайки невероятната визуална красота, тематичното разнообразие и необикновените герои на юбилейната, 60-та пълнометражна анимация на Дисни, която обещава на зрителите приказно пътешествие в стила на най-големите и обичани класики на студиото.

Чувствали ли сте се чужд или не на място в собственото си семейство? Колко добре познаваме най-близките си? А колко добре познаваме себе си? Това са само част от въпросите, чиито отговори ще открием в Енканто.

Режисьорът и сценарист Джаред Буш споделя: филмът е за това как хората, които са ни най-близки, особено членовете на семейството ни, не винаги виждат нашата истинска същност или не ни разбират напълно. И обратното, как по много причини не се разкриваме напълно пред хората, които обичаме. Нашата история показва как един член на голяма фамилия, който се чувства най-малко забелязван, се научава да вижда истински цялото си семейство, а, в крайна сметка, и себе си. 

Изпълнен с много настроение, музика и цветове, Енканто ще ни срещне с различна и пленяваща култура и с герои, колкото различни, толкова и познати. Защото без значение къде се намираме по света, всички семейства си приличат. И вярваме или не, магията е навсякъде около нас, само трябва да я потърсим.

Advertisement