Connect with us

Lifestyle

Раздават Балканските СПА-награди в Скопие

Avatar

Публикувано

на

Инициативния комитет на Македонските СПА Награди през 2012

снимка: PR

На 17 октомври, 2015 година на специална церемония в Скопие ще бъдат връчени Балканските СПА Награди, част от международната компания СПА Номинации.

„За първа година домакин на наградите ще бъде Македония“, съобщи Николай Диковски, организатор на церемонията.

Гала вечерта ще се състои в Македонския Народен театър. Домакини на тържественото събитие ще са известния македонски актьор Сашко Коцев и тв водеща Ивана Хаджиевска. В специалната програма ще се включат трио „Тенорите“, жената-каучук от тв риалити „България търси талант“ Сирма Добрева и македонската поп-звезда Тамара Тодевска.

На събитието ще присъстват представители на изпълнителната власт и на институции, които работят в туристическия сектор. Специални гости ще бъдат представители  на няколко световни хотелски асоциации, на стопански камари и инвеститори.

Ще бъдат раздадени награди в следните категории:

Advertisement
  • СПА дестинация
  • СПА хотел
  • СПА център
  • Медикъл СПА център
  • СПА козметика
  • СПА мениджър
  • Фирма за СПА оборудване

Журито е съставено от топ спа-експерти от всички държави-участници, а председател на международното жури ще е д-р Силвия Паскалева-европейски СПА експерт.

Целта на Балканските СПА награди е да популяризират страните от региона като привлекателни и желани спа дестинации за чуждите туристи и да промотират спа индустрията пред ползвателите на тези услуги, работещите в бранша и пред потенциалните инвеститори.

За престижните награди ще се състезават представители на 8 балкански държави – България, Турция, Гърция, Македония, Румъния, Сърбия, Косово и Албания. От България ще участват 4 представители, сред които и Виктория Кесаровска-Виктория СПА, която ще получи награда за цялостното развитие на СПА и уелнеса на Балканите.

Наградените на церемонията в Скопие ще получат възможност  да присъстват и на  Световните СПА награди, които традиционно се провеждат в Лондон.

Continue Reading
Advertisement