Connect with us

Lifestyle

Разнообразете стила си с Braun Silk-épil

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Braun знае, че понякога жените се крият зад своите „безопасни“ дрехи, защото не се чувстват достатъчно самоуверени, когато кожата им неизглежда перфектно.

Когато жените се чувстват уверени, те осъзнават своя потенциал, носят дрехите, които пожелаят, и се възползват от неограничен брой модни възможности. Серията  епилатори Braun Silk-épil предоставя на жените правилните уреди за красота и им помага да се възползват от вътрешната си увереност и от неограничени възможности всеки ден.

В началото на 2015 г. серията епилатори Braun Silk-épil отбеляза пускането на пазара на най-новия и модерен епилатор, Braun Silk-épil 9. Благодарение на най-новите подобрения, Braun Silk-épil 9 предлага методи за дълготрайно  премахване на космите, без значение от стила ви на живот и опита ви в епилирането.

Представяме ви НОВИЯ Braun Silk-épil 5 Wet&Dry

Advertisement

Този септември, месец, през който традиционно променяме навиците си и следим новите тенденции, Braun пуска на пазара новото попълнение към серията Silk-épil: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry. Новият Braun Silk-épil 5 Wet&Dry е специално предназначен за жени, които нямат опит в епилирането, тъй като осигурява още по-нежна епилация – идеален за жени, които държат да са винаги подготвени и да изглеждат и да се чувстват красиви.

Новият Silk-epil 5 Wet&Dry

Изключително нежнаепилация:Предназначен за употреба под вода, което доказано облекчава кожата и намалява дискомфорта, Braun Silk-épil 5 Wet&Dryе идеален за начинаещи в епилацията. Въртящата се приставка за масажиране стимулира кожата за още по-нежно усещане, а при редовната употреба прави епилирането практически безболезнено.

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]AID_A05_0022580_Silk___pil_5_Coral_ER_PR_02[/media-credit]

Ефикасни резултати:Braun Silk-épil 5 Wet&DryПрецизно отстранява космите с големината на песъчинка (0.5 мм) и премахва необходимостта да чакате повторното им порастване преди следващата епилация.

Лесно и ефективно:Снабден с нова подложка против хлъзгане, която улеснява работата под вода и с уникална приставка, с помощта на която достигате до всички контури на тялото.

Advertisement

Разнообразете стила си с помощта на експертите

„Обичам модата и възможността да изразявам себе си чрез стила си. Държа на това да съм подготвена и винаги да изглеждам добре, затова искам да съм сигурна, че кожата ми е винаги нежна и мека – това  ми дава неограничени възможности при избора на облекло. Неограничените възможности ти дават свободата да носиш дрехи, които те карат да се чувстваш добре. Неограничените възможности дават право на жените да не правят компромиси –  нещо, което ни дава усещането, че изборът е изцяло наш. Така ние  можем да бъдем най-добрата версия на себе всеки ден.“ – ДжесикаАлба, посланик на красотата на Braun.

В сътрудничество с утвърдената холивудска актриса и посланик на красотата на Braun, ДжесикаАлба, и с помощта на личните ѝ стилисти Емили Кърент и Мерит Елиът, Braun предоставя експертни съвети за това как една жена може да разнообрази стила си, да се отърве от ограниченията и да се наслаждава на неограничени възможности.И всичко това благодарение на серията Braun Silk-épil, която осигурява дълготрайна мекота на кожата.

Емили и Мерит заявяват:

„Braun разполага с една наистина страхотна серия от уреди за красота, които помагат на жените да изглеждат и да се чувстват по най-добрия възможен начин, което им дава увереност да преминават установените граници, да експериментират и да се забавляват с модата.“

Благодарение на професионалните съвети на водещите холивудски стилисти и безупречните резултати на продуктите от серията Braun Silk-épil, жените имат възможност да освободят вътрешната си увереност, да превъзмогнат ограниченията и да се възползват от неограничените възможности.

ЕпилаторитеBraun Silk-épilса най-краткият път към нежнатакожа, която остава гладка до 4 седмици. Когато кожата ти е готова за всичко, можеш да се възползваш от целия си гардероб и да променяш стила си с увереност и лекота.

Advertisement

Braun, филиал на Procter & Gamble, е създаден в Германия през 1921 година произвежда голяма разновидност от малки домакински продукти, които  съчетават технологични иновации, сигурно качество и отличаващ ги дизайн. Асортиментът продукти варира от електрически самобръсначки и продукти за красота до уреди за домакинството. Продуктите Braun имат международно разпространение. Повече информация за последни новини и подробна информация за марката Braun може да видите на http://www.braun.com.

P&G служи на приблизително 4,8 милиарда души в цял сват, чрез своите марки. Компаниятапритежаваедно от най-стабилнитепортфолиа с доверени, водещикачествени марки, сред коитоAce®, Always®, AmbiPur®, Ariel®, Fairy®,  Fusion®, Gillette®, Head&Shoulders®, Lenor®, Mach3®, Oral-B®, Blend-a-med®, Pampers®, Pantene®, Tide® иWella®. Общността на P&G включва дейности в приблизително 70 страни в света.  Моля посетете http://www.pg.com/  за последниновини и подробна информация за P&G и марките на компанията.

Continue Reading
Advertisement