Connect with us

Lifestyle

Разнообразие от уреди и кухненски аксесоари за Великден

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Като част от великденския си асортимент Kaufland България ще предложи разнообразие от кухненски помощници, с които да улесни домакините в подготовката за празничната трапеза. Специалната серия предлага богат избор от практични кухненски аксесоари от линията Spice & Soul и висококачествени уреди на собствената марка на веригата Switch On. Всички продукти са част от седмичната брошура на компанията и са налични в хипермаркетите на Kaufland в цялата страна до изчерпване на количествата.

Kaufland е подготвила разнообразие от кухненски уреди тази седмица, съдове, прибори и аксесоари с атрактивен дизайн, които превръщат готвенето в удоволствие. Феновете на печивата могат да се възползват от богатия избор на пъстри форми за печене и сервиране с различно приложение. За подготовката на любими сладки и солени рецепти кулинарите могат да използват наличните в няколко размера купи за забъркване. Серията на Spice & Soul включва още комплекти с четки и шпатули за тесто и глазура, резци и ножове, сита, шприц за сладкиши и електронна везна за максимална прецизност в кулинарните занимания.

Kaufland предлага също така и функционален блендер с практична бутилка, с който лесно и удобно феновете на здравословните идеи могат да приготвят полезни напитки и смутита. Фритюрникът за пържене с горещ въздух е подходящо решение за всеки, който търси начин да си приготви любими кулинарния изкушения с минимално използване на мазнина. Освен достъпните цени, уредите имат и 3 години гаранция.

Атрактивните предложенията са част от великденската кампания на веригата в контекста на бизнес стратегията й за Оne Stop Shopping (от англ. пазаруване от едно място). Тя включва предлагането на голямо разнообразие от продукти за семейството и дома като уреди за готвене и декорация. Като верен партньор на всяко семейство, този Великден Kaufland България отново ще предложи на своите клиенти разнообразие от над 20 000 качествени и свежи продукти на изгодни цени. Сред тях са както традиционни продукти, така и иновативни предложения и нови и екзотични вкусове.

Advertisement

Повече идеи и рецепти за празника, може да намерите тук.

Continue Reading
Advertisement