Connect with us

Общество

Райфайзенбанк с помощ за бежанците от Украйна

Avatar

Публикувано

на

Бърз достъп до основни банкови услуги при облекчени ценови условия, включително откриване на сметка за получаване на средства и дебитна карта,  осигурява Райфайзенбанк (България) за бежанците от Украйна.

С цел подкрепа на бежанците от Украйна, търсещи спасение в България, откриваните от тях сметки в банката са освободени от такси за откриване и  месечна поддръжка. Украинските граждани няма да заплащат и такси за трансакциите на банкомати на територията на страната, както и при плащане с дебитна карта на ПОС терминал. Сметката за украинските граждани се открива с представяне на валиден международен паспорт и попълване на стандартен комплект документи.

В подкрепа на овладяването на хуманитарната криза от войната в Украйна Райфайзенбанк стартира извънредно традиционната си дарителска кампания „Избери, за да помогнеш“. С набраните средства през платформата izberi.rbb.bg и дарения от банката и служителите, ще бъдат подкрепени БЧК, Каритас България и Фондация „Х. Степич – Благотворителност за ЦИЕ“ за осигуряването на подслон и продукти от първа необходимост за украинските граждани у нас и в Украйна.

Continue Reading
Advertisement