Connect with us

Музика

Ралица Христова с Гран При от „Път към славата“

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Певицата впечатли Етиен Леви с изпълнение на Бионсе

Певицата Ралица Христова спечели поредно музикално отличие. Младата изпълнителка грабна Гран При по време на 5-ия Национален конкурс „Път към славата“, който се проведе в Културен дом „Средец“ в София.

18-годишният талант, който има подкрепата на Combat Promotion, пребори конкуренцията от цялата страна с изпълненията си на песента на Бионсе I Care и „На баща ми“ на Искра Милкова. Пред гласовите данни на тийнейджърката от Габрово се прехласна и Етиен Леви, който беше сред оценяващите в конкурса.

Combat Promotion плътно следи и подкрепя развитието на младата изпълнителка. В най-скоро време промоутърската компания ще представи Ралица Христова и на престижния световен музикален конкурс Euro Stars 2017 в Малта.

Advertisement

Ралица Христова се занимава професионално с музика от 5 години, като е печелила множество конкурси за млади таланти, а скоро ще запише и своята първа авторска песен – голямата награда, която получи от „Път към славата“. Изпълнителите, от които Ралица се учи са Бионсе, Марая Кери и Адел. В момента тийнейджърката завършва средното си образование в Априлската гимназия в Габрово, където учи история. За бъдеще смята да съчетава музикалните си изяви с право. „Искам да стана адвокат, тъй като тази професия ми харесва. Разбрах го, понеже в гимназията имаме и часове по право и се увличам по него“, разказа красавицата. Сред любимите й занимания е и фотографията. Не само обича да позира, но и да снима, родителите й имат студио и затова често влиза зад и в кадър.

Continue Reading
Advertisement