Connect with us

Музика

Рапърът и продуцент Fang се завръща с ново видео и нов солов албум

Avatar

Публикувано

на

В началото на есента Fang ще зарадва феновете на българската хип хоп музика с най- новото си видео към песента „П.П.П.”. Парчето е част от предстоящия солов албум на Fang и ще излезе с премиера на 22-ри септември в официалния канал на Hood’G’Fam в Youtube.

По песента и албума, който вече знаем, че ще се казва „Зеленият път“, Петко „Fang” Иванов работи с Димитър Ганчев – Майт, а следващото видео ще повдигне завесата около рапъра и новата му продукция.

Петко „Fang“ Иванов е бургаски рап изпълнител, музикален продуцент и основател на базираната в Бургас музикална компания HGF Entertainment. Известен с хитовия си сингъл “Паля, Дърпам, Пуша”, както и с участието си в хитове като “Не Си От Тук” на Добри Момчета и “По Цял Ден” на Hoodini.

Fang композира и продуцира песни и албуми за други изпълнители, сред които „Thriller“, „II Причастие“ и „Той е“ на Hoodini, „Port of Burgas“ на Добри Момчета, „Спуснати завеси (Fang Ремикс)“ на Лора Караджова и 100 Кила.

През лятото на 2012 г. излиза песента му „До края на нощта“, а малко по-късно и „Искаш рап“. През годините Fang работи с Добри Момчета, Hoodini, 100 Кила, Криско, Лора Караджова, DJ Fed, DJ Pheel,M.W.P., F.O., Young BB Young и още много други.

Advertisement

През 2014 г. илиза песента на Рафи и Hoodini – „Нали така“, на която Fang е автор и музикален продуцент.

 

Continue Reading
Advertisement