Connect with us

Lifestyle

Рафаел Надал представя TOMMY HILFIGER в Мадрид

Avatar

Публикувано

на

Снимки: EFE News

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, обяви, че Рафаел Надал продължава да бъде посланик на Tommy Hilfiger Tailored по време на ексклузивно събитие в Мадрид, Испания. Надал беше представен като посланик на мъжкото облекло на марката през есента на 2015 г.

Тенисистът посети обновения магазин „Ел Корте Инглес“, където се срещна със свои почитатели, известни личности и приятели на марката, за да отговори на техните въпроси, свързани с неговия моден стил.

Феновете на марката бяха поканени предварително да зададат своите въпроси към Надал в страниците в социалните мрежи на Tommy Hilfiger. Петима от тях имаха възможността да попитат Надал за подробности около неговия стил в ежедневието и за специални събития. Гостите се забавляваха, като се снимаха на щанда за създаване на GIF-ове и ги споделяха с приятелите си в социалните медии.

Носителят на 14 Големи шлема е лице на колекцията костюми Tommy Hilfiger Tailored и бельо Tommy Hilfiger Underwear. Надал беше посланик и на THFLEX Rafael Nadal Edition за есен 2016 г. Вдъхновена от активния начин на живот на испанския тенисист, колекцията показва три специални момента от ежедневието му: „Down Time“, „On The Road“ и „Strictly Business“. За всеки повод Надал облича различен костюм от колекцията THFLEX Rafael Nadal Edition, който е изработен от висококачествени италиански материи. Създадени за да гарантират удобство и комфорт при движение, костюмите се разтягат, но същевременно запазват своята изтънченост, присъща за класическите мъжки модели.

Advertisement

Звездата на вечерта – Рафаел Надал, носеше костюм от капсулната колекция THFLEX Rafael Nadal Edition с риза и вратовръзка от Tommy Hilfiger Tailored.

Телевизионният водещ и комик Артуро Валс носеше тъмносин костюм от капсулната колекция THFLEX Rafael Nadal Edition и раирана вратовръзка от Tommy Hilfiger Tailored. Валс е водещ от 2011 г. на известното испанско телевизионно шоу Ahora Caigo.

Актьорът Питър Вивес, познат с участието си в испанското телевизионно шоу Velvet, носеше сив костюм от капсулната колекция THFLEX Rafael Nadal Edition и риза, вратовръзка и жилетка от Tommy Hilfiger Tailored.

 Актрисата Марта Хазас, известна също от телевизионното шоу Velvet, както и от участието си в пиесата ¡5 … Y Acción !, носеше бежов кашмирен пуловер с бродерия, кадифени тъмносини къси панталони от колекция Hilfiger и златни сандали от коледната колекция.

Моделът, DJ и инфлуенсър Хавиер де Мигел носеше сиво сако, бяла риза, панталони и кафяви ботуши Tommy Hilfiger.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement