Connect with us

Музика

Рафи излиза на сцената на Bedroom Beach

Avatar

Публикувано

на

снимка: PR

Победителят от първия сезон на X Factor България Рафи Бохосян, който само за няколко години се утвърди като един от най-успешните млади български изпълнители, ще гостува за първи път на Bedroom Beach в понеделник, 10-и август. По време на партито We love music той ще бъде подгряван от DJ Gorro.

Рафи е популярен с изключително харизматичното си присъствие на сцена не само като вокалист, а и като завършен артист, който умее да зарежда публиката с неизчерпаемата си енергия. Благодарение на таланта си да импровизира и да се въплъщава в различни образи, който демонстрира в телевизионния формат „Като две капки вода“ (също завършил с победа за Рафи), отскоро той се изявява и като гост-актьор в представленията на ХаХа Импро Театър „Музифициране“.

На сцената на Bedroom Beach Рафи ще зарадва феновете си както с хитовете „Не ме разбра“, „Нали така“, както и „4D“, „Mr. Comandante” и „В нашия филм“, така и с наелектрезиращите интерпретации на световни хитове от Robbie Williams, James Brown, Lenny Cravitz, Freddie Mercury и други. В момента изпълнителят подготвя следващия си самостоятелен сингъл.

Continue Reading
Advertisement