Connect with us

Музика

Рестарт на концертния сезон в Joy Station с Миро и Васил Найденов

Avatar

Публикувано

на

Vasil Naidenov @JoyStation

снимка: ПР

Ексклузивна за София промоция на Миро и най-дълго очакваният концерт на Васил Найденов са сред акцентите в пролетния календар на Joy Station. Столичният клуб рестартира програмата си с поредица от ексклузивни премиери в областта на стендъп комеди шоутата и музиката, а довечера меломаните ще празнуват живота след локдаун с епичен трибют на Hammerhead и 35 години от издаването на Master of Puppets. Една от най-добрите трибют банди на Metallica в Европа ще отдаде нужния шум и респект към легендарния албум, но в сетлиста са заложени и доста изненади.

На 24 април група Affect ще превземе сцената за сърцат реверанс към една от любимите си музикални легенди с The Beatles Forever. Валери Николов (вокалист, китара), Александър Георгиев (китара, вокал), Гриша Георгиев (бас, вокал), Даниел Георгиев (барабани, вокал), Ангел Якимов (клавир, вокал) ще поведат публиката на вълнуващо пътешествие из дискографията на Великолепната четворка от Ливърпул. С енергиен заряд, способен да задвижи и ТЕЦ, Affect ще изпълнят класики като She Loves You, Sgt. Pepper, Here Comes The Sun и Yesterday.

Впечатлен от техническите параметри на сцената, създадена да задоволи претенциите на всяка глобална звезда, Миро избра Joy Station за представянето на новия си албум „Мироглед“. Участието му на 15 май е логично продължение на напълно разпродадения гиг в Античния театър през септември 2020-та. На 29 май своя урок по вокално майсторство в Студентски град ще изнесе големият Васил Найденов. В продължение на два часа златните му хитове ще ни пренесат в едно по-добро духовно измерение. Събитието бе отлагано 4 пъти заради пандемичните мерки, които наложиха системно затваряне на нощните клубове в кратък интервал от време, и е почти разпродадено – ограничен брой билети за него във ВИП (60 лв) и Стандарт (45 лв) категории се продават на касите на ФАНТАСТИКО.

В унисон с противоепидемичените мерки клуб Joy Station работи на 50 % от капацитета си, което позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт.

Advertisement

Редуцирането на местата значи и по-малък брой билети – побързайте да вземете своя на касите на „Фантастико“, в мрежата на eventim.bg, Ticketportal.bg, URBO и на място в Joy Station. 

Медиен партньор на събитията в Joy Station е Dir.bg.

Continue Reading
Advertisement