Connect with us

Lifestyle

Ресторант с вендинг машини – вече и в България

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Първият по рода си вендинг ресторант отваря врати на две локации в столицата

Първият по рода си ресторант с вендинг машини отваря врати на територията на град София на две локации. На 10 февруари за пръв път жителите и гостите на столицата ще могат да се насладят на впечатляващо кулинарно изживяване с италиански храни и продукти от най-висок клас, изцяло приготвени във вендинг машините на VendingChef и готови за консумация в рамките на само 3 минути. Освен висококачествени ястия, новият ресторант предлага и вендинг машина за освежаващи напитки, както и топли кафе напитки от машината на Costa Express.

Иновативната концепция за вендинг машините на VendingChef е резултат от съвместната работа на водещите хранителни италиански марки Barilla и Dr. Schär. Машините предлагат 100% италианска храна, a за постигането на автентичния вкус и високо качество, от Barilla са инвестирали 13 години в разработката на продуктите. Гамата замразени ястия на двете компании предлага удобен и практичен начин за сервиране на паста и сосове без изкуствени оцветители, подобрители и овкусители, гарантирайки качество на храните от най-висок клас.

Новите вендинг ресторанти в София разполагат с широк асортимент на популярни италиански ястия, включително паста Карбонара, лазаня Болонезе, канелони с рикота и спанак и много други. Произведените в Италия машини предоставят възможност на клиентите да изберат дали да получат храната си готова за консумация на място, или пък замразена за приготвяне у дома. В допълнение, гостите на ресторанта ще могат да се насладят на професионално кафе-изживяване с първата за България кафе машина от Costa – Costa Express, която позволява на потребителя пълната свобода да избира между различни вкусове, аромати и сила на кафето.

Advertisement

Освен качествената и вкусна италианска храна, вендинг машините предлагат и редица други предимства на своите клиенти. Новите ресторанти са изцяло на самообслужване и позволяват единствено плащания с карти и електронни устройства, което от своя страна гарантира добрата хигиена както на храните, така и на помещенията. Липсата на персонал и намалената човешка интеракция пък осигурява по-голяма защита от вируси и бактерии в условията на пандемия, а и спестява на клиентите времето, което се губи в поръчка и приготвяне на храна. Най-голямото предимство на ресторантите е, че са отворени 24 часа и 7 дни в седмицата, осигурявайки качествена италианска храна по всяко време на денонощието.

Официалното откриване ще се състои на 10 февруари на две локации –  на бул. Васил Левски 59 от 12:00 до 16:00 и ул. Академик Борис Стефанов 15 от 17:00 до 20:30. За първите посетители ще има приятни изненади, включително дегустация на храни и напитки, забавни игри, както и възможност да спечелят страхотни награди.

Continue Reading
Advertisement