Connect with us

Музика

Рисуват мустаци и пускат специални здравословни коктейли на традиционното Movember парти

Avatar

Публикувано

на

На 19 ноември, от 20:00 часа, в бар „Спутник“ ( бул. Янко Сакъзов“ 17 )  ще се състои традиционното за месец ноември Movember парти. Докато гостите се наслаждават на приятната обстановка на нетрадиционния и атрактивен коктейл бар, ще опитат и от специално направени за случая питиета. Коктейлите ще носят името Movember и ще съдържат съставки, които са полезни за простатата –  сироп от пчелен прашец, мента и магданоз, съчетани с фреш от грейпфрут и титос водка (100% царевична) . Освен чрез „лечебните си съставки“, питието е свързано с каузата и по друг начин – 30% от сумата за всеки коктейл ще бъдат отделени за превенция на рак на простатата и подпомагане на лечението на заболяването.

Сред гостите са поканени и популярни мъже, които с пуснат мустак да подкрепят Movember. Сред тях са Румънеца и Енчев, които тази година са ново попълнение в плеядата от известни личности, които подкрепят каузата. Поканени са още композиторът Ценко Минкин, Влади Въргала и много други.

За да бъде изпълнена традицията на всяко Movember парти, ще се рисуват и лепят мустаци на всеки, който си няма, без значение от половата принадлежност.

Movember е част от световната инициативата, в която се включват –  „БГ татко“ и „Movember  България“, чиято цел е да се обърне по-сериозно внимание на най-честите заболявания при мъжете и по-специално на рак на простата.

Начало: 20,00 часа

Advertisement

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“650″]1[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement