Connect with us

Музика

Роби Уилямс вече е в Бургас!

Avatar

Публикувано

на

Robbie reuters

Снимка : Reuters

След дълго чакане Роби Уилямс да кацне на родна земя, звездата пристигна в Бургас с частния си самолет късно снощи в 21:10 ч. заедно с още близо 40 души, сред които лична охрана, както и персонален готвач, масажист и шофьор. Роби и екипът му бяха взети от пистата при особени мерки за сигурност и директно се отправиха към хотела, в който прекараха първата нощ на родна земя.

Днес, 7 август, в деня на дългоочакваното шоу, Роби и баща му Пийт Конуей ще пристигнат във фестивалната зона още в 17:00 ч. От два дни гримьорните на звездите са готови, като всичко е декорирано в цвят лилаво и мока. В стаята Роби има бягаща пътека, 40 инчова конзола и X-box 360, на който Роби играе преди всяко шоу.  Бекстейдж зоната ще бъде отцепена при високи мерки за сигурност.  

Менюто на Роби е изключително здравословно. Бяла риба, сьомга, кафяв ориз, зелени зеленчуци са част от нещата, които личният му готвач ще следи дали са приготвени по изискванията на артиста. Български градински домати и краставици също са подбрани специално от кетъринга на място, а в бара на Роби преобладават алое вера и естествено газирана минерална вода.

Пред фестивалната зона, още преди изгрев слънце в 04:00 сутринта, започнаха да се събират нетърпеливи фенове, които ще чакат цял ден на входа на SPIRIT of Burgas, за да си подсигурят най-добрите места за шоуто на Роби Уилямс. МВР отново съветва всички посетители, които все още не са се отправили към Бургас, да тръгнат възможно по-скоро, за да се избегнат задръствания. Вратите на фестивала отварят в 16:30.

Advertisement

 

Организаторите напомнят, че всеки притежател на билет STANDING FRONT може да доплати за достъп до GOLDEN CIRCLE зоната на фестивалните каси на място, както и в мрежата на Eventim в цялата страна – OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК. Почти изчерпани са и VIP билети със седящи места на трибуните срещу сцената на плажа. 

Continue Reading
Advertisement