Connect with us

Lifestyle

Родните звезди говорят за белезите на живота

Avatar

Публикувано

на

Eva Veselinova

Ева Веселинова, снимка: ПР

Kelo-Cote се грижи за тях

Белезите от операции, травми, изгаряния, както и други нарушения на целостта на кожата са повод за притеснения у много хора. Те не подминават и популярните личности, които разкриват как са успели да заличат своя белег в името на суетата си.

Понякога белезите се превръщат в сериозен естетичен проблем, водещ до понижаване на самочувствието и качеството им на живот, но добрата новина е, че има начин да заличат тези несъвършенства и то без оперативен начин.

За своя успех в начинанието разказва златното момиче Цвети Найденова. „Kaто човек, който винаги е тренирал ми се е случвало да падна, да получа травма при удар и да се нараня, а като спортистка повярвайте ми се е случвало често. Искам да споделя, какво ме спасява в такива моменти, а именно гелчето против белези на Kelo-Cote, което е много подходящо и за белези след операция или изгаряне. Превенцията никога не е излишна“, споделя грациозната Цвети.

Advertisement

Съществуват различни методи за премахване на белези – пластични операции, лазерни процедури, инжектиране на колаген, лекарствени продукти, но Kelo-Cote e патентован, 100% силиконов гел, с доказана ефективност за третиране и превенция на хипертрофични белези и келоиди. Той е подходящ за чувствителна кожа, дори и при деца. Бързо изсъхва – не оставя следи по дрехите и предпазва белега 24 часа. Успокоява дразненето на тъканите, подобрява хидратацията и еластичността на белега. Намалява сърбежа и зачервяването. Омекотява и изравнява белега. Превръща се в защитен филм, който предпазва от негативни фактори на околната среда, които затрудняват оздравителните процеси.

Бившата тв водеща Ева Веселинова, която неотдавна стана майка на близнаци има своята интересна история със своят белег от секцио.

„Знаете ли, че белегът ми от секциото е под формата на усмивка? Може би, защото от там се появиха двете ми слънчица и донесоха в живота ни истинското щастие. Не бих избрала да го няма за нищо на света. Предпочитам обаче тази усмивка да е нежна и ненатрапчива. Затова я третирам със силиконовия гел за белези @kelocote_bg, който намалява зачервяванията, изравнява, заглажда и омекотява повдигнатите белези. Плюс това е прозрачен, без аромат и не оставя следи по дрехите ми“, споделя чаровната блондинка.

Моделът Теди Велинова също е сред известните личности намерили формулата за справяне с белезите.

„Няма да крия, винаги съм се притеснявала от корема си…. две деца…родени със секцио….въпреки невероятната коремна пластика направена от д-р Ангел Енчев, въпреки тренировките и ежедневните ми усилия да се храня правилно. Предполагам, че много жени имат същите притеснения. Kelo-Cote помага за изглаждането и изравняването на белезите от изгаряния, секцио, пластична и естетична хирургия“, споделя доволната Теди.

Жените не са единствените потърпевши. И актьорът Ивайло Захариев споделя, че благодарение на този продукт е заличил своя „опасен белег“.  „С него се сдобих по време на една екшън сцена, а благодарение на гела мога да го премахна по естествен начин“, доволен е актьорът от „Под прикритие“.

Нанася се в много тънък слой върху първичния белег и околната кожа два пъти дневно, като повърхността трябва да е чиста и суха. Не е необходимо да се втрива. След нанасянето изсъхва за около 4-5мин., като оставя ултра тънък прозрачен еластичен дишащ филм, който значително намалява дехидратацията на участъка.

Advertisement

Актрисите Илияна Лазарова, Райна Караянева и Гергана Стоянова,   тв водещите Поли Гергушева и Атанас Михайлов, както и инфлуенсърите Александра Петканова и Лиляна Ангелова са сред популярните личности, които при нужда също се доверяват на Kelo-Cote.

Continue Reading
Advertisement