Connect with us

Tехнологии

Розовият Samsung Galaxy S7 edge ще е наличен вече и в Мтел

Avatar

Публикувано

на

Един от най-добрите смартфони за 2016-а година – Samsung Galaxy S7 edge, ще е наличен в модерния розов цвят вече и в магазините на Мтел от днес. Така Мтел ще предлага Samsung Galaxy S7 edge на своите клиенти в четири цвята – розов, сребрист, златен и черен.

Според производителите от Samsung новият розов цвят е натурален и дава чувство за комфорт. Оттенъците му блестят сякаш са осветени и внасят нотка на нежност и изтънченост към дизайна на смартфона, което ще го направи изключително търсен през лятото.

Освен новия цвят, Мтел ще зарадва всички клиенти, които си закупят Samsung Galaxy S7 edge от 6-и юни и с подарък карта с 32 GB допълнителна памет. Смартфонът може да бъде закупен на цени от 45,99 лева на месец или за 999,99 лева в брой с Мтел безкрай 3XL.

Водещият смартфон на Samsung във високия клас използва Quad HD Super AMOLED дисплей, батерия с голям капацитет – 3,600 mAh, и по-усъвършенствани предна и задна камера. Устройството е водо- и прахоустойчиво, като притежава сертификат IP68. Флагманът разполага и със слот за допълнителна карта с памет. Смартфонът се отличава с изчистена визия и висококачествена изработка от метал и стъкло.

Galaxy S7 edge разполага с 5.5” екран. Основната камера разполага с 12 МР сензори Dual pixel технология, които осигуряват безупречно качество на заснетите снимки и видеоклипове. Паметта от 4GB RAM и мощният процесор гарантират бързина при извършване на няколко операции едновременно. Сред останалите предимства е функция Always On Display – възможността на екрана на телефона винаги да показва полезна информация дори при изключен дисплей – нещо, което пести време на потребителите и служи за тяхно удобство.

Advertisement

[media-credit id=2 align=“aligncenter“ width=“640″]Rozov Samsung Galaxy S7 edge_1[/media-credit]

Continue Reading
Advertisement