Connect with us

Кино

Романтика по френски с филма „Деликатност“ по FilmBox Extra

Avatar

Публикувано

на

Великолепната актьорска игра на Одри Тоту и Франсоа Дамиен ще пренесе зрителите в града на любовта – Париж

Тази неделя зрителите на FilmBox Extra ще могат да се насладят на един от най-докосващите френски любовни филми „Деликатност“. Любителите на европейското кино ще имат възможността да се потопят в романтичния свят на главните герои Натали и Маркус, изиграни от ненадминатите актьори Одри Тоту и Франсоа Дамиен. „Деликатност“ е филм за любовта, смъртта и житейския път, изпълнен с тъга и хумор. В основата му е историята на една красива жена, претърпяла загубата на любим човек, и силата на новото влюбване, което може да преобърне целия свят. Вълнуващият сюжет ще се разгърне на телевизионните екрани тази неделя от 20:10 ч. по FilmBox Extra.

„Деликатност проследява живота на двама колеги –  Натали Кер (Одри Тоту) и Маркус Лундел (Франсоа Дамиен), двойка, която за изненада на всички свои приятели и колеги, се влюбва. Динамичната история на двамата герои среща голяма доза неодобрение от приятелите на Натали, които не могат да си представят, че една толкова красива жена би била привлечена от обикновен мъж като Маркус. Но той успява да спечели вниманието ѝ с деликатно чувство за хумор и да внесе лъч светлина в сивото ѝ ежедневие след неочакваната загуба на съпруга ѝ. Историята им претърпява невероятна промяна, от плаха и крехка до пламенна и страстна. Любовната история, която поставя на първо място красотата на вътрешния свят на човека, си струва да бъде гледана поне веднъж.

Сценарист и режисьор на продукцията е Давид Фоенкинос. Той отлично представя силата на любовта в лицето на главните си герои. Режисьорът разказва, че Одри Тоту е била единственият им избор за ролята, тя е пълното олицетворение на Натали, красива, женствена и изключително финна, а Париж е бил другият основен и задължителен фактор, който успява да допринесе за романтичната атмосфера на филма и цялостното въздействие върху зрителя.

Деликатносте само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement